Vigtigste : Filudvidelser : .gts Fil

.gts Filudvidelse

Filtype1CaptiveWorks PVR Video File

Udvikler CaptiveWorks
Kategori Video Files
Format Binary

Hvad er GTS fil?

Videofil oprettet af CaptiveWorks PVR-enheder, som bruges til at optage og afspille tv-programmer; indeholder videodata optaget i et proprietært format kan konverteres eller afspilles ved hjælp af en række forskellige programmer.

Programmer, der åbnes GTS Filer

Filtype2Gerber Top Solder Mask Data File

Udvikler Ucamco
Kategori Data Files
Format Text

.GTS option nummer 2

Datafil oprettet af CAD-printkort (PCB) programmer som Altium Designer og benyttes af PCB-produktionsmaskiner til at udpege elektriske forbindelser mellem komponenter med pads og spor; indeholder loddemaske data for den øverste side af plader med flere lag; indeholder oplysninger om alle de puder, der skal loddes, for at forhindre loddets brodannelse af spor og puder under produktionen; ligner .GBS filudvidelsen.

Flere oplysninger

Navnet på GTS-filen er afledt af navnet på dit printkort. Derfor, hvis dit printkort kaldes "MyProject", kaldes filen MyProject.gts.

Gerber-formatfiler, som GTS, gemmes i RS-274X format og virker ligner .PDF filer. De er en eksporteret version af PCB-layoutet og skal ses og refereres, men ikke redigeres.

BEMÆRK: GTS-formatet blev oprindeligt udviklet af Gerber Systems, men opretholdes nu af Ucamco.

Programmer, der åbnes GTS Filer
Windows
Autodesk EAGLE
Viewplot
Gerbv
Linux
Autodesk EAGLE
Gerbv
gEDA
Macintosh
Autodesk EAGLE
Gerbv
gEDA

Om GTS Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.gts er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Gerber Top Solder Mask Data File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.