Vigtigste : Filudvidelser : .gps Fil

.gps Filudvidelse

Filtype1GenePix Settings File

Udvikler Molecular Devices
Kategori Settings Files
Format Binary

Hvad er GPS fil?

Fil oprettet af GenePix Pro, et program til analyse af mikroarray-billeder; indeholder indstillinger for registrering (den anvendte laser, spændinger og scanningsområde), analyse (placering og identifikation af elementer på billedet) og visning (lysstyrke, kontrast og farvetilknytninger) af et billede.

Programmer, der åbnes GPS Filer
Windows
Molecular Devices GenePix Pro

Filtype2Survey Pro Coordinate File

Udvikler Tripod Data Systems
Kategori GIS Files
Format N/A

.GPS option nummer 2

Fil, der anvendes af Survey Pro, et program, der anvendes sammen med Tripod Data Systems GPS dataindsamlere; indeholder koordinatkontrolpunkter for bredde- og længdegrader, der er indsamlet under geografisk opmåling; bruges til at kalibrere GPS-koordinater med kendte steder.

Flere oplysninger

GPS-filer kan importeres i Survey Pro ved at vælge indstillingen Job → Import Coordinates.

Programmer, der åbnes GPS Filer
Windows
Tripod Data Systems Survey Pro

Filtype3GOM Player Skin File

Udvikler Gretech
Kategori Settings Files
Format Zip

.GPS option nummer 3

Skin fil, der anvendes af GOM Player, et videoafspilningsprogram til Windows; indeholder et arkiv af grafikfiler og XML-specifikationsfiler for skin'et; giver brugerne mulighed for at ændre afspillerens udseende; kan installeres ved at dobbeltklikke på filen.

Flere oplysninger

GPS-filer er .ZIP filer, der indeholder .BMP billedfiler og typisk to .XML filer ved navn LIST.XML og SKIN.XML. Disse to XML-filer indeholder oplysninger om, hvordan hvert bitmap-billede i arkivet vises for skin'et. Billederne kan være til programrammer, knapper, skydere, logoer og andre dele af grænsefladen.

Da GOM Player-skins gemmes i et Zip-format, kan du ændre deres udvidelse til ".zip" og åbne dem med et hvilket som helst Zip-dekomprimeringsværktøj, f.eks. Corel WinZip eller ESTsoft ALZip.

Programmer, der åbnes GPS Filer
Windows
ESTsoft ALZip
Gretech GOM Player

Om GPS Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.gps er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype GOM Player Skin File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.