Vigtigste : Filudvidelser : .gtm Fil

.gtm Filudvidelse

Filtype1GreekToMe Translation File

Udvikler Charles H. King
Kategori Data Files
Format Binary

Hvad er GTM fil?

Fil, der bruges af GreekToMe, et studieprogram for det græske nye testamente; gemmer en bibeloversættelse af det nye testamente (f.eks. KJV, ESV osv.), der leveres til brug med GreekToMe-softwaren; indeholder både græske ord og deres oversættelser.

Flere oplysninger

Og selv om oversættelsesdataene i GTM-filer vises i almindelig tekst i programmet, er dataene krypteret for at sikre integriteten ved indlæsning af filen. Selv en ændring af filnavnet gør filen ubrugelig.

Programmer, der åbnes GTM Filer
Linux
GreekToMe

Filtype2GPS TrackMaker Data File

Udvikler Geo Studio Technology
Kategori GIS Files
Format N/A

.GTM option nummer 2

En GTM-fil er en datafil, der er oprettet af GPS Trackmaker, et program, der bruges til at oprette kort fra GPS-data. Den indeholder GPS waypoints, ruter og sporlogs. GTM-filer gemmer også waypoint-tekst, brugerdefineret tekst, billeder, skærmvisning og oplysninger om baggrunds- og gitterfarve.

Flere oplysninger

Skærmbillede af en .gtm-fil i GPS TrackMaker

GTM-fil åben i GPS TrackMaker

GTM-filer gemmes i GPS TrackMaker-formatet (GTM), som er et binært format, der er udviklet med henblik på hurtig optagelseshastighed og mere kompakt datalagring.

You can create a GTM file in GPS TrackMaker by selecting File → New File and save a GTM file by selecting File → Save File.

You can open a GTM file in GPS TrackMaker by selecting File → Open File.... You can also convert a GTM file to another format by selecting File → Convert Files....

Programmer, der åbnes GTM Filer

Om GTM Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.gtm er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype GPS TrackMaker Data File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.