Vigtigste : Filudvidelser : .gvsp Fil

.gvsp Filudvidelse

FiltypeGeocortex Viewer for Silverlight Project

Udvikler Latitude Graphics
Kategori GIS Files
Format N/A

.GVSP option nummer

En GVSP-fil indeholder et projekt oprettet af Geocortex Viewer for Silverlight, et GIS-program, der bruges til at forbedre ArcGIS-softwaren for web-GIS-brugere. Det gemmer et projekt, som indeholder et kort med plottede koordinater og tegnede linjer, områder, punkter og tekst. GVSP-filer indeholder også lagsymboliseringen og lagtegningsrækkefølgen for kortet.

Flere oplysninger

Geocortex Viewer for Silverlight-projekter giver en bruger mulighed for at tilpasse et kort til at blive vist på en bestemt måde, hvad enten det er forskellige aktiverede lag eller en visning, der er zoomet ind på et bestemt sted. Når du gemmer dit kort som et projekt, oprettes GVSP-filen, som gør det muligt at dele den med andre brugere. Når GVSP-filen åbnes, vises den gemte visning.

For at gemme en GVSP-fil i Geocortex Viewer for Silverlight skal du klikke på diskikonet "Save Project", vælge et gemmeplaceringspunkt og klikke på Save.

For at åbne en GVSP-fil i Geocortex Viewer for Silverlight skal du klikke på mappeikonet "Open Project", navigere til GVSP-filens placering og klikke på Open. Du skal logge ind på web-GIS for at bekræfte dine legitimationsoplysninger.

Geocortex Viewer for Silverlight er et af flere Geocortex-programmer, der er inkluderet i Geocortex Essentials, og som bruges til at forbedre ArcGIS-platformen på nettet. Det blev udgivet i 2011 sammen med Geocortex Essentials 3.3.

NOTAT: Geocortex Viewer for Silverlight er blevet udgået.

Programmer, der åbnes GVSP Filer

Om GVSP Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.gvsp er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Geocortex Viewer for Silverlight Project, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.