Vigtigste : Filudvidelser : .h15 Fil

.h15 Filudvidelse

FiltypeH&R Block Canada 2015 Tax Return

Udvikler H&R Block Canada
Kategori Data Files
Format N/A

.H15 option nummer

Skattedeklaration for 2015 oprettet og anvendt af H&R Block Canada, et canadisk skatteforberedelsesprogram; indeholder skattedata, som brugeren har indtastet, såsom personlige oplysninger og indkomst; indeholder også canadiske føderale indkomstskatteblanketter;

Flere oplysninger

H15-filen giver dig mulighed for at gemme dine fremskridt med din selvangivelse, så du kan genoptage den på et senere tidspunkt. H&R Block giver dig adgang til H15-skatteangivelsesfilen via skrivebordsprogrammet H&R Block Canada Tax Software eller ved at uploade den til H&R Block Canada Online. H&R Block Canada-skatteangivelsesfiler afspejler det år, som de indeholder skattedata for. Filen .H14 indeholder selvangivelsesdata for 2014, og .H13 indeholder selvangivelsesdata for 2013.

Programmer, der åbnes H15 Filer
Windows
H&R Block Tax Software
Macintosh
H&R Block Tax Software
WEB
H&R Block Canada Online

Om H15 Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.h15 er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype H&R Block Canada 2015 Tax Return, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.