Vigtigste : Filudvidelser : .h77t Fil

.h77t Filudvidelse

FiltypeMGD77T Header File

Udvikler National Geophysical Data Center
Kategori Data Files
Format Text

.H77T option nummer

Header-fil oprettet og anvendt af GEODAS ReFormat to MGD77T, et program, der anvendes til at formatere geofysiske data til Marine Geophysical Data Exchange (MGD77T)-formatet; indeholder data, der dokumenterer indholdet og strukturen af de data, der er indeholdt i den tilknyttede .M77T datafil; indeholder undersøgelses-ID, format, skibsnavn, landplatform, projektfinansieringsdato og navigationsinstrument.

Flere oplysninger

M77T-data og H77T-filer oprettes ud fra rå data indsamlet af havforskere ved hjælp af InfoBank, en struktureret informationslagringsordning af databaser og software. Røddataene indsamles af forskere, der studerer undervandsdybden af søers og oceaners bund, hvilket kaldes bathymetri. En M77T- og H77T-fil sammen med andre metadata-filer bruges til at overføre data til og fra et datacenter med henblik på analyse.

H77T-filen vil bære samme navn som den tilknyttede M77T-fil. If the M77T file is named j295gb.m77t, the H77T file is named j295gb.h77t.

NOTE: The GEODAS ReFormat to MGD77T is no longer available for download.

Programmer, der åbnes H77T Filer
Windows
GEODAS ReFormat to MGD77T

Om H77T Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.h77t er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype MGD77T Header File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.