Vigtigste : Filudvidelser : .h3b Fil

.h3b Filudvidelse

FiltypeLine 6 POD HD300 Edit Bundle

Udvikler Line 6
Kategori Audio Files
Format N/A

.H3B option nummer

Bundle skabt af Line 6 POD HD300 Edit, et program, der gør det muligt at redigere lydudgangen af dine guitar effekter; indeholder brugerdefinerede forudindstillinger, der tilpasser lyden af din guitar; ændrer indstillingerne under kategorier som "GATE", "VOL" og "REVERB," når den er indlæst; indeholder op til 128 forudindstillinger, som er den alternative mulighed for at lagre individuelle forudindstillinger i filen .H3E .

Flere oplysninger

For at oprette H3B-filen skal du tilpasse dine indstillinger, vælge Filer → Gem bundle som ..., navngiv filen, vælg den gemte placering og klik på Gem.

Åbn H3B fil, dobbeltklik på filen eller vælg Fil → Åbn Bundle ..., naviger til filen og klik på Åbn.

I Windows er standard gem lokalisering for H3B filer i følgende mappe: \ Mine dokumenter \ Line 6 \ Tones \ POD HD300 Rediger \ Bundles

I Mac er standard gemsted for H3B-filer i følgende mappe: / Dokumenter / Linje 6 / Toner / POD HD300 Rediger / Bundler

BEMÆRK: Udvidelsen .H4B erstattede H3B-forlængelsen, da POD HD400 Edit blev frigivet.

Programmer, der åbnes H3B Filer

Om H3B Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.h3b er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Line 6 POD HD300 Edit Bundle, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.