Vigtigste : Filudvidelser : .h4b Fil

.h4b Filudvidelse

FiltypeLine 6 POD HD400 Edit Bundle

Udvikler Line 6
Kategori Audio Files
Format N/A

.H4B option nummer

Bundle oprettet af Line 6 POD HD400 Edit, et program, der gør det muligt at redigere instrumenteffekter; indeholder op til 128 brugerdefinerede forudindstillinger, der tilpasser lyden af din guitar Ændrer indstillingerne under kategorier som "AMP", "FX" og "REVERB", når den er indlæst.

Flere oplysninger

For at oprette H4B-filen skal du tilpasse dine indstillinger, vælge Filer → Gem bundle som ..., navngiv filen, vælg den gemte placering og klik på Gem.

Åbn H4B fil, dobbeltklik på filen eller vælg Fil → Åbn Bundle ..., naviger til filen og klik på Åbn.

I Mac er standard gem lokalisering for H4B filer i følgende mappe: / Dokumenter / Linje 6 / Toner / POD HD400 Rediger / Bundler

I Windows er standard gemsted for H4B-filer i følgende mappe: \ Mine dokumenter \ Linje 6 \ Toner \ POD HD400 Rediger \ Bundler

BEMÆRK: Udvidelsen af H4B blev erstattet af .H5B , da POD HD500 Edit blev udgivet.

Programmer, der åbnes H4B Filer

Om H4B Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.h4b er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Line 6 POD HD400 Edit Bundle, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.