Vigtigste : Filudvidelser : .hpd Fil

.hpd Filudvidelse

FiltypeHotDocs PDF Document

Udvikler HotDocs
Kategori Page Layout Files
Format Binary

.HPD option nummer

Dokument oprettet af HotDocs, et program, der bruges til digital dokumentforberedelse; gemmer udfyldte felter (udfyldte svar), etiketter og sidelayoutformatering til en digital formular; bruges ofte til juridiske dokumenter eller forsikringsdokumenter.

Flere oplysninger

HotDocs PDF-dokumenter kan udfyldes ved hjælp af HotDocs Filler, et program, der er inkluderet i HotDocs. Hvis du dobbeltklikker på en HPD-fil, åbnes HotDocs Filler som standard. Du kan også bruge en forberedt svar .ANX-fil til at udfylde en HPD-formular.

NOTAT: HPD-formatet er baseret på Adobes Portable Document Format (PDF). HotDocs understøtter også et Envoy-baseret format (.HFD-filer). Envoy var en tidlig konkurrent til PDF-formatet, der blev fremmet af WordPerfect Corporation. HotDocs valgte at anvende både Envoy- og PDF-formatet og udviklede derfor to forskellige filtyper.

Programmer, der åbnes HPD Filer
Windows
HotDocs

Om HPD Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.hpd er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype HotDocs PDF Document, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.