Vigtigste : Filudvidelser : .anx Fil

.anx Filudvidelse

Filtype1HotDocs Answer File

Udvikler HotDocs
Kategori Data Files
Format XML

Hvad er ANX fil?

Datafil oprettet af HotDocs, et program til forberedelse af dokumenter; gemmer "svar", som bruges til at udfylde felterne i et HotDocs-formulardokument (.HFD eller .HPD-fil); gemmes ved hjælp af XML-formatering og gør det muligt at genbruge svarene til flere dokumenter.

Flere oplysninger

ANX-filer oprettes ved hjælp af HotDocs-interviewtilstanden, som guider brugerne gennem en række digitale formularer for at indsamle oplysninger til HotDocs-formularen. Filerne gemmes som standard i følgende mappe:
\Mine Documents\HotDocs\Svar\.

NOTAT: "Svar" er alle de svar, der kræves for at udfylde et tomt felt i en HotDocs-formular. En forsikringsformular kan f.eks. kræve en persons navn, adresse og andre personlige oplysninger.

Programmer, der åbnes ANX Filer
Windows
HotDocs

Filtype2Annodex Exchange Format File

Udvikler CSIRO
Kategori Video Files
Format N/A

.ANX option nummer 2

Multimediefil gemt i Annodex-udvekslingsformatet, som muliggør indeksering og annotering af video og lyd; beregnet til udbredt brug på nettet for at gøre det lettere at søge efter video- og lydindhold.

Flere oplysninger

Annodex-formatet er bygget på Ogg-containerformatet. Det indeholder et skeletspor, som giver codec-informationer, der hjælper med parsing- og multiplexingprocessen, og mindst én CMML-bitstream (Continuous Media Markup Language). Formatet bruger CMML, der ligner XML, til at levere metadata for forskellige tidsafsnit i multimediefilen. Dette gør det muligt at søge i filen i tekst, på samme måde som Google søger i en webside, selv om det er en binær fil. Formatet gør det muligt at udføre søgerelaterede funktioner, f.eks. direkte adgang til et klip inde i en video på en webserver eller hurtig fremadspoling til et bestemt øjeblik i et stykke musik.

NOTAT: Annodex-plugin til webbrowseren Mozilla Firefox er ikke længere tilgængeligt.

Programmer, der åbnes ANX Filer
Windows
VideoLAN VLC media player
Linux
VideoLAN VLC media player
Macintosh
VideoLAN VLC media player
Macgo Mac Media Player

Om ANX Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.anx er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Annodex Exchange Format File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.