Vigtigste : Filudvidelser : .hfd Fil

.hfd Filudvidelse

FiltypeHotDocs Form Document

Udvikler HotDocs
Kategori Page Layout Files
Format Binary

.HFD option nummer

Dokument oprettet af HotDocs, en softwarepakke til automatisering af dokumentgenerering; gemmer formularoplysninger, feltdata (udfyldte svar) og sidelayoutformatering til en digital formular; bruges til juridiske, forsikrings- og kontraktformularer; genereres fra .HFT-skabeloner og udfyldes med brugerens svar.

Flere oplysninger

HotDocs formulardokumenter kan udfyldes ved hjælp af HotDocs Filler, et program, der er inkluderet i HotDocs-pakken. Hvis du dobbeltklikker på en HFD-fil, åbnes HotDocs Filler som standard. Du kan også udfylde en HFD-formular ved hjælp af en forberedt svar .ANX-fil.

NOTAT: HFD-formatet blev designet ved hjælp af Envoy-dokumentformatet (promoveret af WordPerfect Corporation), som var en tidlig konkurrent til Adobes .PDF-format. HotDocs har også taget PDF-formatet til sig og kan oprette digitale formularer i .HPD-formatet (HotDocs PDF-dokument).

Programmer, der åbnes HFD Filer
Windows
HotDocs

Om HFD Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.hfd er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype HotDocs Form Document, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.