Vigtigste : Filudvidelser : .hbs Fil

.hbs Filudvidelse

Filtype1Handlebars Template

Udvikler N/A
Kategori Developer Files
Format Text

Hvad er HBS fil?

Skabelon oprettet af Handlebars, et webskabelonsystem; indeholder en skabelon skrevet i HTML kode og indlejret med handlebars udtryk; det samme som .HANDLEBARS filen.

Flere oplysninger

Et Handlebars udtryk er den grundlæggende enhed i skabelonen og ser således ud: {{{indhold}}}.

For at levere en HBS-fil til browseren skal du inkludere den i script-tagget:

<script id="entry-template" type="text/x-handlebars-template">
template content
</script>

NOTAT: Handlebars er en JavaScript bibliotek, der hjælper udviklere med at oprette skabeloner, der binder data, hvilket skaber renere og mere effektiv kode.

Programmer, der åbnes HBS Filer

Filtype2Line 6 POD HD Edit Setlist File

Udvikler Line 6
Kategori Audio Files
Format N/A

.HBS option nummer 2

Sætliste oprettet af Line 6 POD HD Edit, et DAW program, der giver dig mulighed for at redigere instrumentlyde; indeholder op til 64 forudindstillinger, der ændrer indstillingerne for "FX", "AMPS", "Mixer" og "Controllers", som tilpasser lyden af dit instrument; når det er indlæst, erstatter det den aktuelt indlæste sætliste i programmet.

Flere oplysninger

For at oprette HBS-filen skal du tilpasse dine indstillinger, vælge File → Save Setlist As..., navngive filen, vælge gemmeplacering og klikke på Save.

For at åbne H5S-filen skal du dobbeltklikke på filen eller vælge File → Open Setlist..., navigere til filen og klikke på Open.

In Windows, the default save location for H5B files is in the following directory:
\My Documents\Line 6\Tones\POD HD Edit\Setlists

In Mac, the default save location for H5S files is in the following directory:
/Documents/Line 6/Tones/POD HD Edit/Setlists

NOTE: The HBS extension was replaced by .H5S when POD HD500 Edit was released.

Programmer, der åbnes HBS Filer
Windows
Line 6 POD HD Edit
Macintosh
Line 6 POD HD Edit

Filtype3Haxball Stadium File

Udvikler N/A
Kategori Game Files
Format Text

.HBS option nummer 3

En HBS-fil er en tekstfil, der bruges af Haxball, et online fysikbaseret multiplayer-fodboldspil. Den indeholder tekst i JSON5-format, der beskriver et stadion, hvilket omfatter, hvordan kameraet ser gameplayet, holdspawningspunkter, spiller- og boldfysik, hvordan objekter kolliderer og stadionbaggrundens udseende. HBS-filer bruges typisk til at uploade og dele stadioner, som andre Haxball-spillere kan spille på.

Flere oplysninger

Du kan åbne HBS-filer med en hvilken som helst teksteditor, da filen gemmer JSON-formateret tekst. Der er også flere programmer til rådighed, som er udviklet af spillere i Haxball-fællesskabet, som gør det muligt for dig at ændre HBS-filer nemt. Den populære HaxPuck-editor er dog ikke tilgængelig i øjeblikket.

Når brugerne er færdige med at ændre et stadion, der er gemt i en HBS-fil, uploader de den typisk til Community-siden på Haxball-webstedet. Andre brugere kan derefter spille fodbold på det pågældende stadion.

Programmer, der åbnes HBS Filer

Om HBS Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.hbs er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Haxball Stadium File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.