Vigtigste : Filudvidelser : .hbs Fil

.hbs Filudvidelse

Filtype1Handlebars Template

Udvikler N/A
Kategori Developer Files
Format Text

Hvad er HBS fil?

Skabelon oprettet af håndbjælker, et webmalsystem; indeholder en skabelon skrevet i HTML kode og indlejret med håndtag udtryk; samme som .HANDLEBARS fil.

Flere oplysninger

Et håndterings udtryk er grundenheden i skabelonen og vises som denne: {{contents}}.

For at levere en HBS-fil til browseren skal du inkludere den i scriptetiketten:

< script id="entry-template" type="tekst / x-styringsskabelon" > skabelonindhold < / script >

BEMÆRK: Håndtag er et JavaScript-bibliotek, der hjælper udviklere med at oprette skabeloner, der binder data, hvilket skaber renere og mere effektiv kode.

Programmer, der åbnes HBS Filer

Filtype2Line 6 POD HD Edit Setlist File

Udvikler Line 6
Kategori Audio Files
Format N/A

.HBS option nummer 2

Sæt liste lavet af Line 6 POD HD Edit, en DAW-applikation, der gør det muligt at redigere instrumentlyde; indeholder op til 64 forudindstillinger, der ændrer indstillingerne for "FX," "AMPS," "Mixer" og "Controllers", som tilpasser lyden af dit instrument; en gang indlæst, erstatter den aktuelt indlæste sæt liste i applikationen.

Flere oplysninger

For at oprette HBS-filen skal du tilpasse dine indstillinger, vælge Filer → Gem indstillingslisten som ..., navngiv filen, vælg den gemte placering og klik på Gem.

Åbning af H5S fil, dobbeltklik på filen eller vælg Fil → Åbn indstillingsliste ..., naviger til filen og klik på Åbn.

I Windows er standard gemsted for H5B-filer i følgende mappe: \ Mine dokumenter \ Line 6 \ Tones \ POD HD Rediger \ Setlists

I Mac er standard gemsted for H5S-filer i følgende mappe: / Dokumenter / Linje 6 / Toner / POD HD Rediger / Setlister

BEMÆRK: HBS-udvidelsen blev erstattet af .H5S , da POD HD500 Rediger blev udgivet.

Programmer, der åbnes HBS Filer
Windows
Line 6 POD HD Edit
Macintosh
Line 6 POD HD Edit

Filtype3Haxball Stadium File

Udvikler N/A
Kategori Game Files
Format Text

.HBS option nummer 3

En HBS-fil er en tekstfil, der bruges af Haxball, et online fysikbaseret multiplayer fodboldspil. Den indeholder tekst i JSON5-format, der beskriver et stadion, som omfatter hvordan kameraet ser spil, hold gydepunkter, spiller og boldfysik, hvordan objekter kolliderer og stadionets baggrundsudseende. HBS-filer bruges typisk til at uploade og dele stadioner, som andre Haxball-spillere kan spille i.

Flere oplysninger

Du kan åbne HBS-filer med enhver tekstredigerer, da filen gemmer JSON-formateret tekst. Der er også flere tilgængelige programmer, der er udviklet af spillere i Haxball-fællesskabet, som giver dig mulighed for nemt at ændre HBS-filer. Den populære HaxPuck-editor er dog ikke tilgængelig.

Når brugerne er færdige med at ændre et stadion gemt i en HBS-fil, uploades de typisk til fællesskabssiden på Haxball-siden. Andre brugere kan derefter spille fodbold på det stadion.

Programmer, der åbnes HBS Filer

Om HBS Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.hbs er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Haxball Stadium File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.