Vigtigste : Filudvidelser : .ics Fil

.ics Filudvidelse

Filtype1Calendar File

Udvikler N/A
Kategori Misc Files
Format Text

Hvad er ICS fil?

En ICS-fil er en kalenderfil, der er gemt i et universelt kalenderformat, som anvendes af flere e-mail- og kalenderprogrammer, herunder Microsoft Outlook, Google Calendar og Apple Calendar. Den gør det muligt for brugerne at offentliggøre og dele kalenderoplysninger på internettet og via e-mail. ICS-filer bruges ofte til at sende mødeanmodninger til andre brugere, som kan importere begivenhederne til deres egne kalendere.

Flere oplysninger

Kalenderfiler gemmes i et almindeligt tekstformat. De indeholder oplysninger som f.eks. titel, resumé, starttidspunkt og sluttidspunkt for kalenderbegivenheden. Kalenderformatet understøtter også opdateringer og aflysninger af begivenheder.

Du kan hurtigt konvertere din ICS-fil til andre populære filformater, f.eks. .CSV, .PDF, .XLSX, and .HTML, with the ICS File Converter web program.

NOTE: Apple Calendar was formerly known as Apple iCal but was changed in 2012 with the release of OS X Mountain Lion.

Programmer, der åbnes ICS Filer
Windows
Microsoft Works
Microsoft Outlook
Linux
Mozilla Lightning
Horde Kronolith
Claws Mail
Macintosh
Microsoft Outlook
Apple Calendar
WEB
Google Calendar
ICS File Converter

Filtype2IronCAD 3D Drawing File

Udvikler IronCAD
Kategori CAD Files
Format N/A

.ICS option nummer 2

Tredimensionel model eller scene oprettet med IronCAD, et 3D CAD program; kan indeholde et eller flere 3D-objekter med farver, teksturer, lyseffekter og animationsdata.

Flere oplysninger

BEMÆRK: ICS-filer kan automatisk åbnes i et kalenderprogram som f.eks. MS Outlook på grund af iCalendar-filtilknytningen. Hvis du vil åbne ICS-filer i IronCAD, skal du muligvis højreklikke på filen, vælge "Åbn med..." og vælge IronCAD som program.

Programmer, der åbnes ICS Filer
Windows
IronCAD

Filtype3IC Recorder Sound File

Udvikler Sony
Kategori Audio Files
Format Binary

.ICS option nummer 3

Lydfil oprettet af en Sony IC-optager (f.eks. Sony ICD-R100), en håndholdt enhed til optagelse af personlige beskeder; almindeligvis anvendt til lagring af talelyd, som er nyttig for retsmedicinere og juridiske miljøer, samt til generelle personlige memoer.

Programmer, der åbnes ICS Filer
Windows
Microsoft Windows Media Player
Sony Digital Voice Player

Om ICS Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.ics er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype IC Recorder Sound File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.