Vigtigste : Filudvidelser : .ics Fil

.ics Filudvidelse

Filtype1Calendar File

Udvikler N/A
Kategori Misc Files
Format Text

Hvad er ICS fil?

En ICS-fil er en kalenderfil gemt i et universelt kalenderformat, der bruges af flere e-mail- og kalenderprogrammer, herunder Microsoft Outlook, Google Kalender og Apple Calendar. Det giver brugerne mulighed for at offentliggøre og dele kalenderoplysninger på internettet og via e-mail. ICS-filer bruges ofte til at sende mødeforespørgsler til andre brugere, som kan importere begivenhederne i deres egne kalendere.

Flere oplysninger

Kalenderfiler gemmes i et almindeligt tekstformat. De indeholder oplysninger som titel, sammendrag, starttid og sluttid for kalenderbegivenheden. Kalenderformatet understøtter også hændelsesopdateringer og annulleringer.

Du kan hurtigt konvertere din ICS-fil til andre populære filformater, f.eks. .CSV , .PDF , .XLSX og .HTML Web-programmet ICS File Converter.

BEMÆRK: Apple Kalender var tidligere kendt som Apple iCal, men blev ændret i 2012 med udgivelsen af OS X Mountain Lion.

Programmer, der åbnes ICS Filer
Windows
Microsoft Works
Microsoft Outlook
Linux
Mozilla Lightning
Horde Kronolith
Claws Mail
Macintosh
Microsoft Outlook
Apple Calendar
WEB
Google Calendar
ICS File Converter

Filtype2IronCAD 3D Drawing File

Udvikler IronCAD
Kategori CAD Files
Format N/A

.ICS option nummer 2

Tre-dimensionelle model eller scene skabt med IronCAD, et 3D CAD-program; kan indeholde en eller flere 3D-objekter med farver, teksturer, lyseffekter og animationsdata.

Flere oplysninger

BEMÆRK: ICS-filer kan automatisk åbnes i et kalenderprogram som MS Outlook på grund af iCalendar-filforeningen. Hvis du vil åbne ICS-filer i IronCAD, skal du muligvis højreklikke på filen, vælg "Åbn med ..." og vælg IronCAD som programmet.

Programmer, der åbnes ICS Filer
Windows
IronCAD

Filtype3IC Recorder Sound File

Udvikler Sony
Kategori Audio Files
Format Binary

.ICS option nummer 3

Lydfil oprettet af en Sony IC-optager (f.eks. Sony ICD-R100), en håndholdt enhed, der bruges til optagelse af personlige meddelelser; almindeligvis brugt til opbevaring af voice audio, hvilket er nyttigt for retsmedicin og juridiske miljøer samt for generelle personlige notater.

Programmer, der åbnes ICS Filer
Windows
Microsoft Windows Media Player
Sony Digital Voice Player

Om ICS Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.ics er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype IC Recorder Sound File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.