Vigtigste : Filudvidelser : .idea Fil

.idea Filudvidelse

Filtype1Adobe Ideas Document

Udvikler Adobe Systems
Kategori Vector Image Files
Format Binary

Hvad er IDEA fil?

Billede oprettet af Adobe Ideas, en touch-app til redigering af vektorbilleder til Android-tablets; kan indeholde vektorobjekter, lag, farvetemaer og anden grafik; bruges ofte til hurtig redigering i hånden, før de endelige redigeringer udføres med desktopversionerne af Photoshop og Illustrator.

Flere oplysninger

IDEA-filer kan importeres til Adobe Illustrator CS5, hvis Adobe Ideas-pluginet er installeret. Dette plugin er en del af Adobe Creative Cloud Desktop Plug-ins-pakken.

NOTAT: Adobe Ideas er nu en del af Adobe Illustrator Draw-appen til iOS.

Programmer, der åbnes IDEA Filer
Windows
Adobe Illustrator
Macintosh
Adobe Illustrator
iOS
Adobe Illustrator Draw

Filtype2Tresor IDEA Encrypted File

Udvikler Warlord
Kategori Encoded Files
Format N/A

.IDEA option nummer 2

Krypteret fil oprettet af Tresor, et program til kryptering af filer og mapper; indeholder en krypteret fil, der kun kan åbnes i Tresor-programmet med den samme adgangskode, som blev brugt til at kryptere den.

Flere oplysninger

Den IDEA-fil er krypteret ved hjælp af IDEA-blok kryptering (International Data Encryption Algorithm). den anvender 64 bit datablokke og en 128 bit nøglelængde. Den producerer en 160-bit hash-værdi ud fra den adgangskode, du opretter, og bruger 128 bits af hash-værdien til IDEA-krypteringsnøglen. Når du angiver din adgangskode igen, vil filen blive dekrypteret.

NOTAT: Tresor kræver Mac OS mellem 9.0 - 10.6 med Motorola 68k- og PPC-processorer for at kunne køre. IDEA-filer kan ikke tilgås i Mac 10.7 eller senere.

Programmer, der åbnes IDEA Filer
Macintosh
Warlord Tresor

Om IDEA Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.idea er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Tresor IDEA Encrypted File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.