Vigtigste : Filudvidelser : .imoviemobile Fil

.imoviemobile Filudvidelse

FiltypeiOS iMovie Project File

Udvikler Apple
Kategori Video Files
Format N/A

.IMOVIEMOBILE option nummer

Projektfil oprettet og brugt af den mobile version af iMovie, et videoredigeringsprogram til iOS; indeholder et iMovie-projekt, svarende til .RCPROJECT-filen; indeholder projektets tidslinje, effekter, overgange, lydspor og andre projektindstillinger.

Flere oplysninger

Hvis du ikke har en iOS-enhed eller en maskine, der kører OS X, til at åbne din IMOVIEMOBILE-fil, kan du stadig få adgang til dens indhold. Først skal du kopiere IMOVIEMOBILE-filen, omdøbe filudvidelsen til "zip", dekomprimere filen, og projektets indhold vil være i en mappe kaldet "Assets". Du kan derefter åbne det oprindelige indhold i et videoredigeringsprogram.

Programmer, der åbnes IMOVIEMOBILE Filer
Macintosh
Apple iMovie
iOS
Apple iMovie

Om IMOVIEMOBILE Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.imoviemobile er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype iOS iMovie Project File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.