Vigtigste : Filudvidelser : .igr Fil

.igr Filudvidelse

Filtype1Igor Engraver File

Udvikler NoteHeads
Kategori Audio Files
Format N/A

Hvad er IGR fil?

Musikalsk notationsfil oprettet af Igor Engraver, et program, der bruges til at lave musikalske diagrammer; gemmer musikere, instrumenter og selve musikpartituret; bruges til at gemme kompositioner; kan afspilles i softwaren.

Flere oplysninger

IGR-filer kan bruges af både Windows- og Mac-versionerne af Igor Engraver. Når du gemmer filer på Mac, har filen dog muligvis ikke en udvidelse. For at bruge filen i Windows skal du derfor tilføje filtypenavnet ".igr".

NOTAT: Mac-versionen af Igor Engraver er kun tilgængelig til Mac OS Classic.

Programmer, der åbnes IGR Filer

Filtype2Quest3D Channel Group Layout File

Udvikler Act-3D
Kategori Settings Files
Format Binary

.IGR option nummer 2

Fil oprettet af Quest3D, et program, der gør det muligt for brugere at oprette 3D-programmer; indeholder placeringen af "kanaler" i Quest3D Channel Graph-layoutruden; bruges til lagring af det brugerdefinerede layout af en 3D-scene.

Flere oplysninger

IGR-filer gemmes altid sammen med deres tilsvarende .CGR-filer og har det samme præfiks filnavn. Hvis IGR-filer mangler, vises kanalerne med et standardlayout og kan være vanskelige at se.

Act-3D Quest3D er nu udgået.

Programmer, der åbnes IGR Filer
Windows
Autodesk 3ds Max
Act-3D Quest3D

Om IGR Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.igr er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Quest3D Channel Group Layout File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.