Vigtigste : Filudvidelser : .igr Fil

.igr Filudvidelse

Filtype1Igor Engraver File

Udvikler NoteHeads
Kategori Audio Files
Format N/A

Hvad er IGR fil?

Musical notation fil oprettet af Igor Engraver, et program der bruges til at lave musikalske diagrammer; sparer musikere, instrumenter og selve musikalsk score bruges til at lagre kompositioner; kan afspilles i softwaren.

Flere oplysninger

IGR-filer kan bruges af både Windows og Mac versioner af Igor Engraver. Når du gemmer filer på Mac, kan filen dog ikke have en udvidelse. For at bruge filen i Windows skal du tilføje ".igr" -tillægget.

BEMÆRK: Mac-versionen af Igor Engraver er kun tilgængelig til Mac OS Classic.

Programmer, der åbnes IGR Filer

Filtype2Quest3D Channel Group Layout File

Udvikler Act-3D
Kategori Settings Files
Format Binary

.IGR option nummer 2

Fil oprettet af Quest3D, et program, der giver brugerne mulighed for at oprette 3D-applikationer; indeholder placeringen af "kanaler" i Quest3D Channel Graph layoutpanelet; bruges til lagring af det brugerdefinerede layout af en 3D-scene.

Flere oplysninger

IGR-filer gemmes altid med deres tilsvarende .CGR filer og har samme præfiks filnavn. Hvis IGR-filer mangler, vises kanalerne med et standardlayout og kan være vanskelige at se.

Act-3D Quest3D er nu afbrudt.

Programmer, der åbnes IGR Filer
Windows
Autodesk 3ds Max
Act-3D Quest3D

Om IGR Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.igr er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Quest3D Channel Group Layout File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.