Vigtigste : Filudvidelser : .cgr Fil

.cgr Filudvidelse

Filtype1CATIA Graphical Representation File

Udvikler Dassault Systemes
Kategori CAD Files
Format N/A

Hvad er CGR fil?

CAD-fil oprettet af CATIA, et CAD-program, der bruges til produktdesign; gemmer visualiseringen af et design (.CATPART eller .CATPRODUCT), men gemmer kun de geometriske oplysninger, der er nødvendige for at se modellen, i stedet for alle CAD-data.

Flere oplysninger

CGR-filer bruges til at sende designudkast til gennemsyn. De kan også indsættes i Adobe .PDF-dokumenter ved hjælp af Pro Extended-versionen af Adobe Acrobat.

Programmer, der åbnes CGR Filer
Windows
Autodesk 3ds Max
Dassault Systemes CATIA
Linux
Dassault Systemes CATIA

Filtype2Quest3D Channel Group File

Udvikler Act-3D
Kategori Settings Files
Format Binary

.CGR option nummer 2

Fil oprettet af Quest3D, en motor, der blev brugt til at skabe 3D-programmer, som nu er udgået; indeholder en gruppe "kanaler" eller egenskaber til flow og visning af objekter, modeller, overflader, teksturer, egenskaber og animationer; bruges til at gemme produktvisualiseringer, spil, tutorials, animationer, brugergrænseflader og fordybende miljøer.

Flere oplysninger

CGR-filer gemmes altid sammen med supplerende .IGR-filer, som indeholder kanalernes placering i Quest3D Channel Graph-layoutruden. Hvis IGR-filerne mangler, vil kanalerne bruge et standardlayout og kan være vanskelige at se.

BEMÆRK: CGR-filer bruges i spil som Audiosurf, Leo og The Endless Forest.

Programmer, der åbnes CGR Filer
Windows
Adobe Acrobat
Autodesk 3ds Max
Audiosurf
Act-3D Quest3D
Linux
Adobe Acrobat
Macintosh
Adobe Acrobat

Om CGR Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.cgr er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Quest3D Channel Group File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.