Vigtigste : Filudvidelser : .int Fil

.int Filudvidelse

Filtype1Fallout Compiled Script

Udvikler Bethesda Softworks
Kategori Game Files
Format N/A

Hvad er INT fil?

Kompileret script skrevet til Fallout 1 & 2 for at animere Fallout-miljøet; gemmer den kompilerede version af en .SSL-fil, som dikterer opførslen af objekter på kortene, NPC-figurers eksistens, dialog mellem figurer og andre gameplay-elementer.

Flere oplysninger

En SSL-fil skal kompileres til en INT-fil, for at spillet kan bruge den. Du kan bruge Fallout Script Editor til at kompilere SSL-filer. Efter kompilering af scriptet vil INT-filen bære samme navn som den SSL-fil, den er kompileret fra, f.eks. bliver eksempel.ssl til eksempel.int.

For at bruge en INT-fil skal den placeres i \data\scripts-mappen i din spilmappe.

BEMÆRK: Hvis du ønsker at redigere en INT-fil, skal du åbne den tilsvarende SSL-fil, foretage dine ændringer og derefter kompilere den igen.

Programmer, der åbnes INT Filer

Filtype2Unreal International Localization File

Udvikler N/A
Kategori Game Files
Format Text

.INT option nummer 2

Fil, der bruges af Unreal Engine til at udvikle spil som Rune og Unreal Tournament; gemt i samme format som .INI konfigurationsfiler; indeholder data, som Unreal henviser til for at vise tekst, f.eks. meddelelser eller dialoger, på det korrekte sprog; følger med en Unreal-pakke.

Flere oplysninger

Unreal-lokaliseringsfiler gemmes i sprogspecifikke undermapper i et projekts Engine\Localization\-mappe. Der tildeles forskellige udvidelser for forskellige sprog:

  • .int - Internationalt (engelsk)
  • .det - Tysk
  • .est - Spansk
  • .frt - Fransk
  • .itt - Italiensk
  • .kot - Koreansk
  • .tct - Tjekkisk
  • .rut - Russisk
Programmer, der åbnes INT Filer

Filtype3SGI Integer Image

Udvikler Silicon Graphics
Kategori Raster Image Files
Format Binary

.INT option nummer 3

Basisformat til sort-hvide (monokrome) billeder udviklet af Silicon Graphics; lagrer billeddata ved hjælp af integertal, der repræsenterer indholdet af hver pixel.

Flere oplysninger

Farve-SGI-billeder bruger ofte filtypenavnet .SGI.

Filendelse.

Programmer, der åbnes INT Filer
Windows
ACD Systems Canvas
XnViewMP
ACD Systems ACDSee
Linux
XnViewMP
Macintosh
XnViewMP

Filtype4Sony Camcorder Image Management File

Udvikler Sony
Kategori Video Files
Format N/A

.INT option nummer 4

Fil oprettet til Sony digitale videokameraer; indeholder metadata, der hjælper med at administrere optagede videoer og billeder; ligger i mappen AVF_INFO sammen med .BNP og .INP filer; bør ikke ændres.

Flere oplysninger

Slet ikke denne fil, hvis du gør det, vil du ikke kunne optage eller afspille video eller billeder korrekt. INT-filer er som standard indstillet som skjulte filer og vises normalt ikke.

Programmer, der åbnes INT Filer

Filtype5Intellivision Game ROM File

Udvikler N/A
Kategori Game Files
Format Binary

.INT option nummer 5

En INT-fil er en spil ROM-fil, der bruges af Intellivision emulatorer, såsom MESS, Nostalgia og Bliss. Den indeholder en nøjagtig kopi af spildata fra den originale spilpatron, som bruges af en emulator til at spille spillet.

Flere oplysninger

Intellivision-emulatorer bruges til at spille Intellivision-spil, som om de blev kørt på det originale system. Spildata fra den originale spilpatron dumpes i en INT-fil, som bruges til at gemme spillet i et format, der kan afspilles af en Intellivision-emulator.

Intellivision er en videospilkonsol, der blev udgivet i 1979 af Mattel Electronics som en konkurrent til Atari 2600. Den blev i sidste ende udgået i 1990. Nogle af Intellivision-spiltitlerne omfatter Boxing, Auto Racing, Armor Battle, Night Stalker, Sub Hunt og Tron: Solar Sailer.

Programmer, der åbnes INT Filer

Om INT Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.int er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Intellivision Game ROM File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.