Vigtigste : Filudvidelser : .jam Fil

.jam Filudvidelse

Filtype1Line 6 Device Recording

Udvikler Line 6
Kategori Audio Files
Format Binary

Hvad er JAM fil?

Lydoptagelse eller loop oprettet med et Line 6-produkt som f.eks. Spider Jam-forstærkeren eller JM4 Looper-pedalen; kan indeholde lyde til guitarer, trommer og andre instrumenter; kan også indeholde effekter og andre lydindstillinger; bruges til at gemme loop-lyd på bærbare lagringskort, der er indsat i Line 6-apparater.

Flere oplysninger

JAM-filer kan konverteres til .WAV-filer ved hjælp af programmet Jam2Wav.

Programmer, der åbnes JAM Filer
Macintosh
Jam2Wav

Filtype2Jam STAPL File

Udvikler Altera
Kategori CAD Files
Format Text

.JAM option nummer 2

CAD-fil oprettet i Jam Standard Test and Programming Language (STAPL)-formatet, et standard filformat, der anvendes til programmering af PLD'er (Programmable Logic Devices); indeholder de data og algoritmer, der er nødvendige for at programmere en PLD; gør det muligt at kommunikere leverandørspecifikke programmeringskrav til PLD-programmører i et anerkendt format.

Flere oplysninger

JAM-filer genereres typisk af et leverandørspecifikt softwareprogram, der kaldes "Jam Composer". PLD-leverandørerne distribuerer derefter JAM-filer til kunderne (enhedsprogrammører), som programmerer og tester en PLD ved hjælp af "Jam Player". Jam Player læser JAM-filen og giver de faciliteter, der er nødvendige for at programmere enheden i en standard JTAG-kæde (Joint Test Action Group). Denne proces blev tidligere udført ved hjælp af separate kommandolinjeværktøjer leveret af Altera, men den er nu indkapslet i Altera's Quartus-designsoftware.

BEMÆRK: JAM-filer gemmes i et ASCII-tekstformat. They can be compiled into .JBC byte-code files for a binary representation.

Programmer, der åbnes JAM Filer

Filtype3JAM Musical Score

Udvikler Pyva.net
Kategori Audio Files
Format N/A

.JAM option nummer 3

Musikalsk partitur gemt i et tekstbaseret format, der kan læses af mennesker; repræsenterer noter og akkorder ved hjælp af tekstbeskrivelser, såsom "G7", "Bdim" og "Fmaj7".

Flere oplysninger

JAM-filer kan afspilles i Pyva.net JAM ved hjælp af instrumentstemmer fra en softwaresynthesizer. Dataene kan også udgives til en MIDI-enhed. Da JAM-filer er tekstbaserede, kan de redigeres med en teksteditor.

JAM-filer kan bruges til at afspille lydsamples, men indeholder ikke egentlige lyddata.

Programmer, der åbnes JAM Filer
Windows
Pyva.net JAM

Filtype4PS3 Unreal Tournament 3 Mod File

Udvikler Sony
Kategori Game Files
Format N/A

.JAM option nummer 4

Modifikation eller add-on til Playstation 3-versionen af Unreal Tournament 3 (UT3); kan indeholde ændringer til figurer, objekter, kort eller selve gameplayet; hedder typisk "USERDATA.JAM".

Flere oplysninger

JAM-filer skal gemmes på et hukommelseskort eller et USB-flashdrev og overføres til en PS3-konsol for at kunne fungere. De er ikke beregnet til at blive brugt på en pc.

Programmer, der åbnes JAM Filer
Windows
Transfer to a PlayStation 3

Om JAM Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.jam er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype PS3 Unreal Tournament 3 Mod File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.