Vigtigste : Filudvidelser : .jam Fil

.jam Filudvidelse

Filtype1Line 6 Device Recording

Udvikler Line 6
Kategori Audio Files
Format Binary

Hvad er JAM fil?

Lydoptagelse eller sløjfe lavet med et Line 6-produkt, såsom Spider Jam amp eller JM4 Looper pedal; kan omfatte lyde til guitarer, trommer og andre instrumenter; kan også omfatte effekter og andre lydindstillinger; bruges til at gemme looplyd på bærbare lagerkort indsat i Line 6-enheder.

Flere oplysninger

JAM-filer kan konverteres til .WAV filer ved hjælp af Jam2Wav-programmet.

Programmer, der åbnes JAM Filer
Macintosh
Jam2Wav

Filtype2Jam STAPL File

Udvikler Altera
Kategori CAD Files
Format Text

.JAM option nummer 2

CAD-fil, der er oprettet i formatet Jam Standard Test and Programming Language (STAPL), et standard filformat, der bruges til programmering af PLD'er (Programmerbare logiske enheder); indeholder data og algoritme, der er nødvendige for at programmere en PLD; gør det muligt for leverandørspecifikke programmeringskrav at blive formidlet til PLD-programmører i et anerkendt format.

Flere oplysninger

JAM-filer genereres typisk af et leverandørspecifik softwareprogram, kaldet "Jam Composer". PLD-forhandlere distribuerer derefter JAM-filer til kunder (enhedsprogrammører), som programmerer og tester en PLD ved hjælp af "Jam Player". Jam-afspilleren læser JAM-filen og giver de nødvendige faciliteter til at programmere enheden i en standard JTAG (Joint Test Action Group) -kæde. Denne proces blev udført ved hjælp af separate kommandolinjeværktøjer fra Altera, men det er nu indkapslet i Alteras Quartus-designsoftware.

BEMÆRK: JAM-filer gemmes i et ASCII-tekstformat. De kan kompileres i .JBC byte-kode filer til en binær repræsentation.

Programmer, der åbnes JAM Filer

Filtype3JAM Musical Score

Udvikler Pyva.net
Kategori Audio Files
Format N/A

.JAM option nummer 3

Musical score gemt i et menneskeligt læseligt, tekstbaseret format; repræsenterer noter og akkorder ved hjælp af tekstbeskrivelser, som f.eks. "G7", "Bdim" og "Fmaj7".

Flere oplysninger

JAM-filer kan afspilles i Pyva.net JAM ved hjælp af instrument stemmer fra en software synthesizer. Dataene kan også udføres til en MIDI-enhed. Da JAM-filer er tekstbaserede, kan de redigeres med en tekstredigerer.

JAM-filer kan bruges til at afspille lydprøver, men indeholder ikke faktiske lyddata.

Programmer, der åbnes JAM Filer
Windows
Pyva.net JAM

Filtype4PS3 Unreal Tournament 3 Mod File

Udvikler Sony
Kategori Game Files
Format N/A

.JAM option nummer 4

Ændring eller tilføjelse til Playstation 3-versionen af Unreal Tournament 3 (UT3); kan indeholde ændringer til tegn, objekter, kort eller selve gameplayet; typisk betegnet "USERDATA.JAM."

Flere oplysninger

JAM-filer skal gemmes på et hukommelseskort eller USB-flashdrev og overføres til en PS3-konsol for at kunne fungere. De er ikke beregnet til at blive brugt på en pc.

Programmer, der åbnes JAM Filer
Windows
Transfer to a PlayStation 3

Om JAM Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.jam er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype PS3 Unreal Tournament 3 Mod File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.