Vigtigste : Filudvidelser : .jmc Fil

.jmc Filudvidelse

FiltypeJM-Crypt Encrypted File

Udvikler JM-Crypt Security
Kategori Encoded Files
Format N/A

.JMC option nummer

Krypteret fil oprettet af JM-Crypt-software, som anvender JM-Crypt-krypteringsalgoritmen; indeholder en fil, der er sikret ved hjælp af en hybrid krypteringsalgoritme og en tilfældigt genereret adgangskode.

Flere oplysninger

JMCX-filen bruges ofte til at kryptere fortrolige personlige og følsomme forretningsfiler. JM-Crypt bruger også filendelserne ".jmc", ".jmck", ".jmcp", ".jmcr" og ".jmce" til at kryptere filer.

JM-Crypt-algoritmen bruger engangs-pad (OTP) krypteringsmetoden og krypterer din fil to gange. Den første kryptering er med et tilfældigt uddrag af en lang tilfældig nøgle, der er genereret af JM-Crypt Securitys hjemmelavede FFT-nøglegenerator (Fast Fourier Transform). Den anden kryptering har adgangskodebeskyttelse, som afhænger af den metode, som brugeren har valgt. Oprettelsen af adgangskoden kan være fuldautomatisk (en tilfældig adgangskode genereres automatisk og findes i JMCX-filen), halvautomatisk (projekttilstand) eller manuel (.JMC-filen).

NOTAT: For at dekryptere JMCX-filen skal du bruge den JM-Crypt-software og den algoritme, der oprindeligt blev brugt til at kryptere filen.

Programmer, der åbnes JMC Filer
Windows
JM-Crypt
JM-Crypt-Business

Om JMC Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.jmc er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype JM-Crypt Encrypted File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.