Vigtigste : Filudvidelser : .jsl Fil

.jsl Filudvidelse

FiltypeCorel PaintShop Pro Shape Library

Udvikler Corel
Kategori Vector Image Files
Format N/A

.JSL option nummer

En JSL-fil indeholder et formbibliotek, der er oprettet af version 7 af PaintShop Pro, et program, der bruges til redigering af billeder og digitale fotos. Den gemmer en eller flere vektor forudindstillede former, f.eks. en cirkel, et kvadrat, en trekant, en chatboble eller en sommerfugl.

Flere oplysninger

JSL-filer blev erstattet af PSPSHAPE-filer i version 8 af PaintShop Pro. De understøttes dog stadig af version 8 og 9 af PaintShop Pro. Hvis du vil importere et JSL-formbibliotek i PaintShop Pro 7, skal du vælge Fil → Import → Shape. Hvis du vil eksportere et JSL-formbibliotek i PaintShop Pro 7, skal du vælge File → Export → Shape eller højreklikke på et billede og vælge Export → Shape i kontekstmenuen.

Programmer, der åbnes JSL Filer
Windows
Corel PaintShop Pro

Om JSL Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.jsl er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Corel PaintShop Pro Shape Library, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.