Vigtigste : Filudvidelser : .j Fil

.j Filudvidelse

Filtype1Java Source File

Udvikler Oracle
Kategori Developer Files
Format Text

Hvad er J fil?

Indeholder kildekoden til et program skrevet i programmeringssproget Java; kan være en af mange Java-kildefiler, der refereres til i et programmeringsprojekt, eller kan indeholde hele kildekoden i én fil.

Flere oplysninger

Java-kildefiler har normalt en .JAVA udvidelse.

Programmer, der åbnes J Filer
Windows
Eclipse
gVim
Linux
Eclipse
Eclipse IDE for Java Developers
Vim
javac
Macintosh
Eclipse

Filtype2JAR Archive

Udvikler N/A
Kategori Compressed Files
Format N/A

.J option nummer 2

Komprimeret filarkiv oprettet med JAR, efterfølgeren til ARJ-filkomprimeringsprogrammet (som skabte .ARJ-filer); JAR findes i en 16-bit DOS-version og en 32-bit Windows-version.

Flere oplysninger

Ikke relateret til .JAR-formatet, som er et Java-arkiv.

Programmer, der åbnes J Filer
Windows
ARJ Software JAR

Filtype3JPEG Image

Udvikler N/A
Kategori Raster Image Files
Format Binary

.J option nummer 3

En JPG-fil er et billede, der er gemt i et komprimeret billedformat, som er standardiseret af Joint Photographic Experts Group (JPEG). Det bruges almindeligvis til lagring af digitale fotos og anvendes af de fleste digitalkameraer til at gemme billeder. JPG-filer er blandt de mest almindelige billedfiler sammen med .PNG, .TIF og .GIF.

Flere oplysninger

Skærmbillede af en .jpg-fil i Microsoft Windows Photos

JPG-fil åben i Microsoft Windows Photos

Hvis du støder på en JPG-fil på din computer, kan du åbne den med et hvilket som helst program, der understøtter billeder. Der findes et stort antal gratis og kommercielle billedredigeringsprogrammer til desktop- og mobilplatforme. Du kan også se den i en webbrowser ved at trække og slippe den i browservinduet.

Mange billeder og grafik online gemmes i JPEG-formatet, fordi JPEG-komprimeringsalgoritmen reducerer billedets filstørrelse betydeligt, hvilket mindsker sidens indlæsningstid. Men den forladelige komprimering, som JPEG anvender, kan dog reducere billedkvaliteten mærkbart, hvis der anvendes store mængder komprimering.

NOTAT: JPEG-billeder kan også gemmes som .JPEG-filer.

Programmer, der åbnes J Filer

Om J Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.j er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype JPEG Image, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.