Vigtigste : Filudvidelser : .jtx Fil

.jtx Filudvidelse

Filtype1Jrju Text File

Udvikler Jrju
Kategori Page Layout Files
Format Text

Hvad er JTX fil?

Tekstfil skrevet i JTX-formatet, som bruges til at specificere indholdet af en HTML-notesbog; indeholder en indholdsfortegnelse og data om notesbogssider; gør det muligt for Jrju at opbygge en hierarkisk notesbog med krydsreferencer og HTML-links.

Flere oplysninger

Jrju distribueres som Perl script, der genererer HTML-filer fra en JTX-tekstfil.

Programmer, der åbnes JTX Filer
Windows
Jrju
Linux
Jrju
Macintosh
Jrju

Filtype2ESE Transaction Log

Udvikler Microsoft
Kategori Database Files
Format Binary

.JTX option nummer 2

Logfil genereret af Extensible Storage Engine (ESE), en databasemotor udviklet af Microsoft som en del af Windows API; gemmer registreringer af ændringer i databasen over tid; bruges til sikkerhedskopiering og gendannelse.

Flere oplysninger

ESE-teknologien blev indført med Windows 2000, men ikke alle komponenter i API'et er tilgængelige i alle versioner af Windows. ESE-teknologien anvendes af programmer som Microsoft Exchange Server.

Programmer, der åbnes JTX Filer
Windows
Microsoft Exchange Server

Filtype3XPS Document

Udvikler Microsoft
Kategori Page Layout Files
Format XML

.JTX option nummer 3

Dokument formateret i sidebeskrivelsessproget XML Paper Specification (XPS), som oprindeligt blev udviklet af Microsoft; definerer sidelayout, udseende og udskriftsoplysninger; kan bruges til lagring af forskellige personlige og professionelle dokumenter.

Flere oplysninger

Som standard er filtypenavnet ".jtx" indstillet som en XPS-dokumentfiltilknytning i Windows 7, selv om filendelsen sjældent bruges til XPS-dokumenter. Standardudvidelsen for XPS-dokumenter er .XPS.

.
Programmer, der åbnes JTX Filer

Om JTX Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.jtx er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype XPS Document, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.