Vigtigste : Filudvidelser : .jvsgz Fil

.jvsgz Filudvidelse

FiltypeCompressed Video Surveillance Project

Udvikler JVSG
Kategori CAD Files
Format Zip

.JVSGZ option nummer

En JVSGZ-fil er en komprimeret projektfil, der er oprettet af JVSG's CCTV-systemdesignprogrammer (Closed-Circuit Television). Den gemmer en .JVSG-fil komprimeret med Zip-komprimering. JVSGZ-filer bruges til at gemme kameraplaceringer, kameravisningsvinkler, båndbredde, harddiskberegninger og andre CCTV-designoplysninger.

Flere oplysninger

JVSGZ-filer bruges til at gemme videoovervågningsprojekter i en mindre størrelse, hvilket gør dem lettere at overføre til andre personer. Hvis du modtager en JVSGZ-fil, kan du åbne den med IP Video System Design Tool (version 9.0 og nyere). Når filen er åbnet, kan projektet bruges til at designe sikkerhedskamera-netværk til banker, detailbutikker, bilsalgspladser og andre virksomheder, der har brug for sikkerhedskameraer.

Programmer, der åbnes JVSGZ Filer

Om JVSGZ Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.jvsgz er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Compressed Video Surveillance Project, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.