Vigtigste : Filudvidelser : .keytab Fil

.keytab Filudvidelse

FiltypeKerberos Keytab File

Udvikler MIT
Kategori Data Files
Format N/A

.KEYTAB option nummer

Keytab-fil, der oprettes og bruges af Kerberos, en netværksgodkendelsesprotokol; indeholder par af Kerberos-principaler sammen med en krypteret kopi af den pågældende principals nøgle.

Flere oplysninger

Keytabsfilen bruges til at godkende en principal på en vært over for Kerberos uden brugerinteraktion eller at skulle gemme en adgangskode i en almindelig tekstfil. Filen er krypteret, men bør være godt sikret, da den, der har adgang til filen, kan optræde som den pågældende principal.

Kerberos indeholder autentificeringsværktøjer og kryptografi med hemmelige nøgler til sikring af kommunikationen mellem klient/server-programmer. Massachusetts Institute of Technology (MIT) har gjort en gratis implementering af protokollen tilgængelig i kildekodeform. Protokollen er også tilgængelig i en række kommercielle produkter.

Fælles KEYTAB Filnavne

krb5.keytab - Keytab-fil, der bruges af en Kerberos-servermaskine til at godkende netværkstjenesten til Key Distribution Center (KDC).

Programmer, der åbnes KEYTAB Filer
Linux
Kerberos

Om KEYTAB Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.keytab er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Kerberos Keytab File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.