Vigtigste : Filudvidelser : .ks Fil

.ks Filudvidelse

Filtype1Kickstart File

Udvikler N/A
Kategori System Files
Format Text

Hvad er KS fil?

Fil, der bruges til at skabe aftryk af Linux-baserede operativsystemer som Red Hat, CentOS og Tizen; indeholder en række instruktioner, der bruges til automatisk, uovervåget konstruktion af et operativsystem (OS) aftryk, som kan bruges til at køre operativsystemet.

Flere oplysninger

Kickstart-filer bruges af MIC (Moblin Image Creator, nu forældet) og MIC2 (MeeGo Image Creator) til opbygning af images.

NOTAT: For nærmere oplysninger om Kickstart-formatet henvises til Fedora Kickstart-siden.

Programmer, der åbnes KS Filer
Linux
MIC2

Filtype2Keystore File

Udvikler N/A
Kategori Encoded Files
Format Binary

.KS option nummer 2

Sikkerhedsfil, der bruges til en række forskellige verifikationsformål; gemmer kryptografiske nøgler og certifikater, der refereres til for at bevise ægthed; beskyttet med adgangskode.

Flere oplysninger

De vigtigste anvendelser af KS-filer er kryptering af SSL'er eller til identifikation af en forfatter til en Android-app ved offentliggørelse eller oprettelse af en opdatering.

Programmer, der åbnes KS Filer
Windows
KeyStore Explorer
Linux
Eclipse IDE for Java Developers
KeyStore Explorer
Macintosh
KeyStore Explorer

Om KS Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.ks er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Keystore File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.