Software : KeyStore Explorer : KeyStore Explorer

KeyStore Explorer

Udgave
(fra og med 2014-12-17)
5
Perrons
Licens Open Source
Kategori Utility

Software Review

Hovedfunktioner

  • Understøtter populære keystoreformater, som JKS, JCEKS og PKCS # 12
  • Tillader dig at ændre keystore-adgangskoder og slette eller omdøbe poster
  • Gør det muligt at underskrive CSR'er i PKCS # 10 og SPKAC-formater

KeyStore Explorer er et open source-program, der bruges til at administrere keystore-filer. Programmet er designet til at erstatte keytool, jarsigner og jadtool Java kommandolinjeværktøjerne.

KeyStore Explorer understøtter en række KeyStore-formater, herunder JKS, JCEKS, PKCS #12 og UBER. Programmet giver dig mulighed for at konvertere mellem disse formater, ændre adgangskoder, slette eller omdøbe nøgleopbevaringsposter og konfigurere CA Certs KeyStores til brug med KeyStore-operationer.

Ud over sine nøgleopbevaringsfunktioner giver programmet nyttige nøglepar-, certifikat- og private nøglefunktioner. KeyStore Explorer kan generere ECC-, RSA- og DSA-nøglepar med selvsignerede X.509-certifikater, signere CSR'er i PKCS #10- og SPKAC-formater og importere X.509-certifikatfiler som betroede certifikater.

KeyStore Explorer giver en venlig grænseflade og understøtter samtidig en række populære nøgleopbevarings-, certifikat-, nøglepar- og private nøgleformater. KeyStore Explorer er et godt alternativ til Java kommandolinje hjælpeprogrammer, der hjælper dig med at administrere dine keystores.

▶ Primær filudvidelse

.jks – Java Keystore File

▶ Andre filudvidelser brugt KeyStore Explorer 5

Understøttede filtyper
.CSR Certificate Signing Request File
.KS Keystore File
.KEYSTORE Java Keystore File
Yderligere relaterede filformater