Vigtigste : Filudvidelser : .kit Fil

.kit Filudvidelse

Filtype1CodeKit File

Udvikler N/A
Kategori Web Files
Format Text

Hvad er KIT fil?

Fil oprettet af CodeKit, et HTML baseret programmeringssprogsprogram; indeholder HTML med særlige kommentarer til at tilføje import og variabler; kompileret af CodeKit til en .HTML fil.

Flere oplysninger

For at oprette en KIT-fil skal du blot omdøbe din HTML-fil til KIT-udvidelsen, tilføje den til dit projekt og derefter tilføje dit projekt til CodeKit.

Du kan importere enhver type fil til en KIT-fil ved hjælp af @include eller @import. Når du gemmer KIT-filen, erstattes den særlige kommentar af teksten i den fil, der importeres.

Du kan også implementere strengvariabler i en KIT-fil. Når KIT-filen er kompileret, erstattes de særlige kommentarer med værdien af variablerne.

Programmer, der åbnes KIT Filer

Filtype220-20 Design File

Udvikler 20-20 Technologies
Kategori CAD Files
Format N/A

.KIT option nummer 2

Fil oprettet af 20-20 Design, et CAD-program, der hjælper brugerne med at designe og sælge køkkener og badeværelser; indeholder alle CAD-projektspecifikationer til gengivelse af et køkken eller badeværelse; kan importeres i et eksisterende 20-20 Design-projekt.

Flere oplysninger

20-20 Design udnytter store kataloger med køkken- og badeværelsesdesigns fra producenter. Det er nyttigt til salg af nye køkkener og badeværelser samt til ombygning af eksisterende køkkener og badeværelser.

Programmer, der åbnes KIT Filer
Windows
20-20 Technologies 20-20 Design

Filtype3Battery Drum Kit File

Udvikler Native Instruments
Kategori Audio Files
Format N/A

.KIT option nummer 3

Trommesætfil, der bruges af Battery, et program, der skaber trommelydeprøver; indeholder lydprøver for en bestemt trommesætversion, herunder lilletromme, stortromme, toms, hi-hats og bækkener; kan understøtte lydprøver fra både elektroniske og akustiske trommer.

Flere oplysninger

KIT-filer er blevet erstattet af nyere versioner af kit-filer, herunder .KT3-filer.

Programmer, der åbnes KIT Filer
Windows
FMJ-Software Awave Studio
Native Instruments Battery
Macintosh
Native Instruments Battery

Om KIT Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.kit er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Battery Drum Kit File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.