Vigtigste : Filudvidelser : .kit Fil

.kit Filudvidelse

Filtype1CodeKit File

Udvikler N/A
Kategori Web Files
Format Text

Hvad er KIT fil?

Fil oprettet af CodeKit, et HTML-baseret programmeringssprogprogram; indeholder HTML med særlige kommentarer for at tilføje import og variabler; udarbejdet af CodeKit i en .HTML fil.

Flere oplysninger

For at oprette en KIT-fil skal du blot omdøbe din HTML-fil til KIT-udvidelsen, føje den til dit projekt, og de føjer dit projekt til CodeKit.

Du kan importere alle typer filer til en KIT-fil ved hjælp af @include eller @import. Når du gemmer KIT-filen, vil den specielle kommentar blive erstattet af teksten til den fil, der importeres.

Du kan også implementere strengvariabler i en KIT-fil. Når KIT-filen er kompileret, erstattes de specielle kommentarer med værdien af variablerne.

Programmer, der åbnes KIT Filer

Filtype220-20 Design File

Udvikler 20-20 Technologies
Kategori CAD Files
Format N/A

.KIT option nummer 2

Arkiv oprettet af 20-20 Design, et CAD-program, der hjælper brugerne med at designe og sælge køkkener og badeværelser; indeholder alle CAD-projektspecifikationer for at gøre et køkken eller badeværelse kan importeres til et eksisterende 20-20 Design projekt.

Flere oplysninger

20-20 Design udnytter store kataloger af køkken- og badeværelsesdesign fra producenter. Det er nyttigt at sælge nye køkkener og badeværelser samt ombygning af eksisterende.

Programmer, der åbnes KIT Filer
Windows
20-20 Technologies 20-20 Design

Filtype3Battery Drum Kit File

Udvikler Native Instruments
Kategori Audio Files
Format N/A

.KIT option nummer 3

Drum kit-fil, der bruges af Battery, et program, der skaber trommelydprøver; indeholder lydlydprøver til en bestemt trommesætversion, herunder snare drum, bass drum, toms, hi-hats og cymbals; kan understøtte lydprøver fra både elektroniske og akustiske tromler.

Flere oplysninger

KIT-filer er blevet erstattet af nyere versioner af kit-filer, herunder .KT3 files.

Programmer, der åbnes KIT Filer
Windows
FMJ-Software Awave Studio
Native Instruments Battery
Macintosh
Native Instruments Battery

Om KIT Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.kit er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Battery Drum Kit File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.