Vigtigste : Filudvidelser : .kps Fil

.kps Filudvidelse

FiltypeKeyman Developer Package Source File

Udvikler Tavultesoft
Kategori Developer Files
Format N/A

.KPS option nummer

En KPS-fil indeholder pakkeoplysninger og er oprettet af Keyman Developer, et program, der bruges til at oprette, redigere og distribuere digitale tastaturer. Den gemmer oplysninger, der angiver, hvilke filer der skal indgå i pakken, når den kompileres til en KMP Keyman-pakkefil.

Flere oplysninger

Når du har oprettet et tastatur i Keyman Developer, kan du pakke det for at gøre det lettere for andre brugere at installere det. Pakken kan indeholde et eller flere tastaturer, en velkomstside, skrifttyper, genveje og dokumentation, som er gemt i filerne KMX, KVK, .TTF og .HTML. KPS-filen bruges til at beskrive, hvilke af disse filer der skal medtages i pakken, når den kompileres til KMP-filen.

Du vil højst sandsynligt kun støde på en KPS-fil, hvis du har Keyman Developer installeret på din computer. Filen oprettes ved hjælp af den pakkeeditor, der følger med Keyman Developer. You can open it by selecting File → Open and selecting the KPS file type.

Programmer, der åbnes KPS Filer

Om KPS Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.kps er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Keyman Developer Package Source File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.