Vigtigste : Filudvidelser : .kms Fil

.kms Filudvidelse

FiltypeCorrelate Solutions File

Udvikler Correlate
Kategori Data Files
Format N/A

.KMS option nummer

En KMS-fil er en datafil oprettet af Correlate Client, et Windows-program, der bruges til at oprette genveje til filer og organisere dem i ét dokument. Den indeholder en struktur af en eller flere genveje til filer. KMS-filer bruges almindeligvis til at gemme links til forretnings-, personale-, projekt- og produktivitetsrelaterede filer.

Flere oplysninger

Skærmbillede af en .kms-fil i Correlate Client

KMS-fil åben i Correlate Client

Correlate er et program, der giver dig mulighed for at organisere dine filer ved at oprette genveje. Det er tilgængeligt som et webprogram, som gør det muligt at organisere dine filer fra forskellige cloud-lagringstjenester som Google Drive, Dropbox og OneDrive samt links til websteder eller tekst fra noter.

Correlate er også tilgængeligt som et Windows-desktopprogram kaldet "Correlate Client", som er til brugere, der kun ønsker at organisere filer på deres computer. Med dette program kan du organisere filer på din computer i et struktureret dokument ved at trække og slippe en fil ind i dokumentet og oprette et dynamisk link, eller en genvej, til filen i stedet for fysisk at flytte eller kopiere den. Hvis du f.eks. er ved at oprette et dokument om HR-forretningsførelse og ønsker at organisere alle de relaterede filer ét sted, kan du trække og slippe filerne ind i dokumentet om HR-forretningsførelse, som omdannes til links, som du kan klikke på for at åbne den relaterede fil.

KMS-filen er den vigtigste filtype, der er tilknyttet Correlate Client. Når du opretter en ny fil ved at vælge Fil → Ny og vælge dokumenttypen, opretter Correlate Client KMS-filen for at gemme links og andre oplysninger i dokumentet. Du kan gemme en KMS-fil ved at vælge File → Save eller Save As og derefter vælge "Correlate Solutions (*.kms)" fra rullelisten "Save as type". Hvis du vil åbne en KMS-fil, skal du vælge Fil → Open. Du kan også oprette en .KMA fil fra en KMS-fil ved at vælge File → Save As og derefter vælge "Correlate Archives (*.kma)" fra rullelisten "Save as type".

NOTAT: Correlate Client er også kendt som "Correlate K-Map Desktop".

NOTAT: Correlate Client er også kendt som "Correlate K-Map Desktop".

Programmer, der åbnes KMS Filer

Om KMS Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.kms er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Correlate Solutions File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.