Vigtigste : Filudvidelser : .ksd Fil

.ksd Filudvidelse

Filtype1Native Instruments Massive Sound File

Udvikler Native Instruments
Kategori Audio Files
Format N/A

Hvad er KSD fil?

Lydfil oprettet af Native Instruments Massive, et synthesizerprogram (DAW), der gør det muligt at oprette og redigere "massive" lyde som f.eks. dybe, slagkraftige basgange; indeholder en forudindspillet eller brugeroprettet lyd med forskellige brugerdefinerede indstillinger for funktioner som filtre, forstærkere, FX, støj og oscillatorer.

Flere oplysninger

For at oprette NMSV-filen skal du vælge Fil → Gem eller Gem som..., navngive filen, vælge gemmerplacering og klikke på Save.

For at åbne NMSV-filen skal du vælge Fil → Åbn lyd..., vælg din NMSV-fil, og klik på Open.

NOTAT: NMSV-filudvidelsen erstattede .KSD-udvidelsen i version 1.3 af Massive. However, Massive will still open the KSD file, select File → Import KSD Sound..., choose your KSD file, and click Open.

Programmer, der åbnes KSD Filer

Filtype2KeepSafe File

Udvikler KeepSafe
Kategori Encoded Files
Format N/A

.KSD option nummer 2

Sikkerhedsfil oprettet af KeepSafe, en mobilapplikation, der gør det muligt at "låse" eller "skjule" dine billeder og videoer; indeholder en video eller et billede, der er skjult for brugeren, indtil den relevante pinkode indtastes.

Flere oplysninger

Låste filer findes i følgende mappe:

KeepSafe\Documents\Media\[Albumnavn - standardalbummet er Safe Roll]

Når du vælger en video eller et billede, der skal skjules, tilføjer KeepSafe en talstreng foran filnavnet og KSD-udvidelsen til sidst i filen. Udvidelsen skjuler filen fra at blive genkendt som den fil, den i virkeligheden er, f.eks. en .JPG-fil, og forhindrer enheden i at vise filen.

For eksempel kan KeepSafe gemme en billedfil som 474361515774357373042.IMG_1247.JPG.KSD. "47436151577435737373042" er en tilfældig talstreng genereret af KeepSafe, og "KSD" er den udvidelse, der er tilføjet af programmet.

NOTE: The KSD extension replaced the .HID extension in 2013.

Programmer, der åbnes KSD Filer

Om KSD Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.ksd er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype KeepSafe File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.