Vigtigste : Filudvidelser : .ksd Fil

.ksd Filudvidelse

Filtype1Native Instruments Massive Sound File

Udvikler Native Instruments
Kategori Audio Files
Format N/A

Hvad er KSD fil?

Lydfil, der er oprettet af Native Instruments Massive, et program (DAW), der gør det muligt at oprette og redigere "massive" lyde som dybe, banke baslinjer. indeholder en forudindstillet eller brugeroprettet lyd med forskellige indstillinger for filtre, forstærkere, fx, støj, oscillatorer og mere; erstattet af filen .NMSV i massiv version 1.3.

Flere oplysninger

Du kan kun oprette og gemme KSD-filen i Massive 1.2 eller tidligere. Vælg Filer → Gem eller Gem som ..., navngiv filen, vælg den gemte placering og klik på Gem.

For at åbne KSD-filen i Massiv 1.2 eller tidligere skal du vælge Filer → Åbn lyd ... Vælg din NMSV-fil, og klik på Åbn.

I massiv 1.3 og senere kan du stadig åbne KSD-filen, vælge Filer → Import KSD-lyd ..., vælg din KSD-fil, og klik på Åbn.

Hvis du opgraderer til Massive 1.3 eller nyere og har mange KSD-filer, kan du vælge batch-konverteringsindstillingen for at fremskynde processen. Vælg fil → KSD Batch Convert ..., vælg yor-mappe af KSD-filer, du gerne vil konvertere, og klik på OK.

Programmer, der åbnes KSD Filer

Filtype2KeepSafe File

Udvikler KeepSafe
Kategori Encoded Files
Format N/A

.KSD option nummer 2

Sikkerhedsfil oprettet af KeepSafe, en mobil applikation, der gør det muligt at "låse" eller "skjule" dine billeder og video; indeholder en video eller et billede, der er skjult fra brugeren, indtil den korrekte pin er indtastet.

Flere oplysninger

Låste filer findes i følgende mappe:

KeepSafe \ Documents \ Media \ [Albumnavn - standard album er Safe Roll]

Når du har valgt en video eller et billede, der skal gemmes, tilføjer KeepSafe en række tal forud for filnavnet og KSD-udvidelsen til slutningen af filen. Udvidelsen skjuler filen fra at blive genkendt som den egentlige fil, som en .JPG fil, og forhindrer enheden i at vise filen.

For eksempel kan KeepSafe gemme en billedfil som 4743615774357373042.IMG_1247.JPG.KSD. "4743615774357373042" er en tilfældig streng af tal, der genereres af KeepSafe, og "KSD" er forlængelsen tilføjet af programmet.

BEMÆRK: KSD-forlængelsen erstattede forlængelsen .HID i 2013.

Programmer, der åbnes KSD Filer

Om KSD Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.ksd er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype KeepSafe File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.