Vigtigste : Filudvidelser : .kys Fil

.kys Filudvidelse

FiltypeAdobe Photoshop Keyboard Shortcuts File

Udvikler Adobe Systems
Kategori Settings Files
Format N/A

.KYS option nummer

En KYS-fil indeholder tastaturgenveje, der er oprettet af Photoshop, et professionelt grafisk redigeringsprogram. Den gemmer brugerdefinerede tastekombinationer, der bruges til at udløse menupunkter og andre kommandoer. KYS-filer gør det muligt at gendanne genveje mellem installationer af Photoshop.

Flere oplysninger

KYS-filer kan oprettes og indlæses fra Photoshop's vindue Keboard Shortcuts & Menus, som kan åbnes ved at vælge Window → Workspace → Keyboard Shortcuts & Menus... fra programmenuen.

Eksempler på almindelige tastaturgenveje i Photoshop er Cmd-Shift-N til oprettelse af et nyt lag og Cmd-Opt-I, som åbner vinduet til ændring af størrelsen. Funktioner, der ikke har standardgenveje, f.eks. vinduet Lysstyrke/Kontrast, kan få deres egne genveje anvendt og gemt i en KYS-fil. Standardgenveje kan også overskrives.

BEMÆRK: KYS-filer bruges også af Adobe Illustrator.

Programmer, der åbnes KYS Filer
Windows
Adobe Photoshop
Adobe Illustrator
Macintosh
Adobe Photoshop
Adobe Illustrator

Om KYS Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.kys er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Adobe Photoshop Keyboard Shortcuts File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.