Vigtigste : Filudvidelser : .m2 Fil

.m2 Filudvidelse

Filtype1World or Warcraft Model Object

Udvikler Blizzard Entertainment
Kategori Game Files
Format N/A

Hvad er M2 fil?

3D-modelformat anvendt af World of Warcraft, et online multiplayer adventure spil; beskriver hjørner, ansigter, teksturer, materialer og animationsfunktioner i en enkelt model; bruges til spillere, skabninger og doodads (dekorationsgenstande) inden for spillet.

Flere oplysninger

M2-filer indeholder en global teksturliste, global vertexliste, indstillinger for LOD (detaljeringsniveau), globale afgrænsningsenheder, globale sekvenser, et skelet og visuelle effekter.

Programmer, der åbnes M2 Filer
Windows
Blizzard World of Warcraft
Macintosh
Blizzard World of Warcraft

Filtype2PC-98 Game Music File

Udvikler N/A
Kategori Audio Files
Format N/A

.M2 option nummer 2

Lydfilformat, der bruges af japanske PC-98-computere med PMD FM-lyddriveren og PC-98-lydemulatorer, såsom FMPMD2000; indeholder musik, der blev brugt af originale pc-98 computerspil.

Flere oplysninger

BEMÆRK: For at kunne afspille M2-filer med FMPMD2000 skal du downloade WinFMP.dll- og PMDWin.dll-filer, som er tilgængelige fra samme sted.

Programmer, der åbnes M2 Filer
Windows
FMPMD2000

Om M2 Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.m2 er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype PC-98 Game Music File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.