Vigtigste : Filudvidelser : .m2 Fil

.m2 Filudvidelse

Filtype1World or Warcraft Model Object

Udvikler Blizzard Entertainment
Kategori Game Files
Format N/A

Hvad er M2 fil?

3D-modelformat, der anvendes af World of Warcraft, et online multiplayer-eventyrspil; beskriver vertices, flader, teksturer, materialer og animationsmuligheder for en enkelt model; anvendes til spillere, væsner og doodads (dekorationsobjekter) i spillet.

Flere oplysninger

M2-filer indeholder en global teksturliste, en global vertexliste, LOD-indstillinger (detaljeringsgrad), globale grænsende enheder, globale sekvenser, et skelet og visuelle effekter.

Programmer, der åbnes M2 Filer
Windows
Blizzard World of Warcraft
Macintosh
Blizzard World of Warcraft

Filtype2PC-98 Game Music File

Udvikler N/A
Kategori Audio Files
Format N/A

.M2 option nummer 2

Lydfilformat, der anvendes af japanske PC-98-computere og emulatorer; indeholder synthesizermusik, der kan bruges som instrumenter til at skabe sange; refereres for at vide, hvilken musik der skal afspilles.

Flere oplysninger

NOTAT: For at kunne afspille M-filer med FMPMD2000 skal du downloade filerne WinFMP.dll og PMDWin.dll, som findes samme sted.

Programmer, der åbnes M2 Filer
Windows
FMPMD2000

Om M2 Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.m2 er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype PC-98 Game Music File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.