Software : Blizzard : Blizzard World of Warcraft

Blizzard World of Warcraft

Udgave
(fra og med 2017-06-20)
Legion
Perrons
Licens Commercial
Kategori Gaming

Software Review

Hovedfunktioner

  • MMORPG-style online game with millions of subscribers
  • Ongoing development and release of new expansion content
  • Totally pluggable and customizable user interface
  • Support for PvP, PvE, RP, and RPPvP modes
  • Wide user community support
  • 24/7 Blizzard support available

World of Warcraft, almindeligvis forkortet "WoW", er et populært massivt multiplayer online rollespil (MMORPG). Det er udviklet af Blizzard Entertainment og har over syv millioner abonnenter på verdensplan. WoW finder sted i den virtuelle verden Azeroth. Spillerne opretter en eller flere avatarer og gennemfører quests, mens de interagerer med andre spillere i verden. WoW er tilgængeligt til både Mac- og Windows-platforme og kræver, at brugerne betaler et tilbagevendende månedligt abonnementsgebyr.

WoW tilbyder forskellige genrer af gameplay, herunder spiller mod omgivelser (PvE), spiller mod spiller (PvP) og rollespil (RP). I PvE-spil kan spillerne søge individuelt eller deltage i raids, hvor de samarbejder om at besejre fangehuller. PvP-tilstand giver konkurrerende spil mod andre spillere i arena-kampene. I rollespilstilstand handler og taler spillerne, som om de befandt sig i en virtuel verden som en fantasifigur. I WoW har spillerne mulighed for at oprette og tilpasse avatarer, efterhånden som de får erfaring i spillet. Hver avatar har en fraktion (Alliance eller Horde), køn (mand eller kvinde), klasse, race, to primære professioner og en specifikation for klassens talent. Ved at gennemføre quests kan spillerne optjene genstande og udstyr, der udruster deres figurer til spilindhold på højere niveauer.

Blizzard yder løbende support og leverer nyt indhold til WoW-fællesskabet. Pr. juni 2017 har Blizzard udgivet seks udvidelsespakker: The Burning Crusade (BC), Wrath of the Lich King (WOTLK), Cataclysm, Mists of Pandaria (MOP), Warlords of Draenor (WOD) og Legion. Hver udvidelsespakke giver spillerne mulighed for at udforske nyt spilindhold og opgradere deres karakterer til et nyt maksimumniveau. Blizzard leverer også regelmæssige patchopdateringer til balancering af spillet og fejlrettelser.

Hvis du er glad for MMORPG'er, har du højst sandsynligt allerede spillet World of Warcraft. Det er det mest abonnerede MMORPG i verden og har et mangfoldigt, dedikeret fællesskab af spillere. Forskellige WoW-websteder tilbyder spilanalyser ("theorycraft") samt brugerdefinerede UI-mods, der kan berige spiloplevelsen. Disse funktioner, blandt andre, gør World of Warcraft til en af de førende MMORPG-serier.

▶ Primær filudvidelse

.mpq – Blizzard Mo'PaQ File

▶ Andre filudvidelser brugt Blizzard World of Warcraft Legion

Understøttede filtyper
.BLP Blizzard Texture File
.ADT World of Warcraft Map File
.MFIL Blizzard Software Update File
.M2 World or Warcraft Model Object
.TFIL Blizzard Software Update File
.TOC World of Warcraft Add-on Table of Contents File
.WDB Blizzard World of Warcraft Database File
.WTF World of Warcraft Text File
.WMO World of Warcraft World Map Object
Yderligere relaterede filformater
.WOWPROJ AddOn Studio Project File