Vigtigste : Filudvidelser : .magiwol Fil

.magiwol Filudvidelse

FiltypeMagiWOL File

Udvikler Josip Medved
Kategori Settings Files
Format N/A

.MAGIWOL option nummer

En MAGIWOL-fil er en konfigurationsfil, der er oprettet af MagiWOL, et værktøj, der bruges til at vække en computer eller flere computere via LAN. Den indeholder navnet på hver computer, MAC-adresse, SecureOn-adgangskode, broadcast-adresse og -port samt noter.

Flere oplysninger

MagiWOL bruges til at vække eller tænde en computer via en netværksbesked. Wake on LAN (WoL)-funktionen (Wake on LAN) skal dog være slået til, for at MagiWOL kan fungere.

For at oprette en MAGIWOL-fil skal du vælge dokumentikonet "Ny fil" og gemme filen med disketteikonet "Gem fil". For at åbne en MAGIWOL-fil skal du vælge mappeikonet "Open file".

Programmer, der åbnes MAGIWOL Filer
Windows
MagiWOL

Om MAGIWOL Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.magiwol er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype MagiWOL File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.