Vigtigste : Filudvidelser : .mx Fil

.mx Filudvidelse

FiltypeMathematica Serialized Package File

Udvikler Wolfram Research
Kategori Data Files
Format Binary

.MX option nummer

Binær pakke oprettet af Mathematica, et skrivebordsprogram til beregning og visualisering; gemmer Mathematica-udtryk i et proprietært serialiseret format, som er optimeret til hurtig indlæsning; bruges til at distribuere Mathematica-pakker.

Flere oplysninger

Mathematica-pakker kan oprettes ved hjælp af DumpSave og læses ved hjælp af Get. De kan også importeres ved hjælp af kommandoen Import og eksporteres ved hjælp af kommandoen Export. F.eks. læser Import["myFile.mx"] MX-filen og returnerer et udtryk. På samme måde serialiserer Export["myFile.mx", expr] udtrykket "expr" og gemmer det til en MX-fil.

Da MX-filer gemmes i et binært format, kan de ikke læses af mennesker. Desuden kan de ikke deles mellem forskellige versioner af Mathematica eller mellem installationer af Mathematica på forskellige styresystemer.

Programmer, der åbnes MX Filer
Windows
Wolfram Research Mathematica
Linux
Wolfram Research Mathematica
Macintosh
Wolfram Research Mathematica

Om MX Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.mx er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Mathematica Serialized Package File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.