Vigtigste : Filudvidelser : .manifest Fil

.manifest Filudvidelse

Filtype1Windows Application Manifest File

Udvikler Microsoft
Kategori System Files
Format XML

Hvad er MANIFEST fil?

En MANIFEST-fil er et XML-dokument, der beskriver manifestet eller pakkeindholdet for et Windows-softwareprogram. Den bruges af forskellige Windows-teknologier til at konfigurere og distribuere software, herunder ClickOnce og CLR (Common Language Runtime). MANIFEST-filer ses ofte med den sammensatte ".exe.manifest"-filudvidelse.

Flere oplysninger

MANIFEST-filer bruges typisk kun af softwareudviklere. Slutbrugere kan dog også se MANIFEST-filer i midlertidige mapper efter at have åbnet ClickOnce-programmer fra et link i en webbrowser. Du bør generelt ikke redigere eller slette disse filer manuelt, ellers kan ClickOnce-programmet stoppe med at fungere.

Du kan besøge Manifest File Schema for at få vist XML-skemaet for MANIFEST-filer.

BEMÆRK: MANIFEST-filer kompileres ofte til .CDF-MS-filer, som giver den underliggende software hurtigere adgang til applikationsparametrene. Derfor kan du se CDF-MS-filer sammen med dine MANIFEST-filer.

Programmer, der åbnes MANIFEST Filer

Filtype2Steam Manifest File

Udvikler Valve
Kategori Misc Files
Format Binary

.MANIFEST option nummer 2

Fil, der bruges af Valve Steam, et program til levering af indhold, der bruges til at downloade videospil; relateret til .ACF-filer og bruges i processen med at downloade og opdatere købte spil fra Steam-onlinebutikken.

Programmer, der åbnes MANIFEST Filer
Windows
Valve Steam
Linux
Valve Steam
Macintosh
Valve Steam

Om MANIFEST Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.manifest er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Steam Manifest File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.