Vigtigste : Filudvidelser : .mm Fil

.mm Filudvidelse

Filtype1FreeMind Mind Map

Udvikler FreeMind
Kategori Data Files
Format N/A

Hvad er MM fil?

En MM-fil er et visuelt diagram skabt af FreeMind, et program til mindmapping, der er skrevet i Java. Den indeholder et diagram, som består af tekst, knuder, grene, former og ikoner, der repræsenterer idéer. MM-filer kan bruges til brainstorming, research af emner, sporing af projekter, notatskrivning osv.

Flere oplysninger

Screenshot af en .mm-fil i FreeMind 1

MM-fil åben i FreeMind 1

Når du opretter et kort i FreeMind, oprettes MM-filen til at gemme indholdet af den. Du kan åbne filen igen for at redigere dens indhold, eller du kan eksportere filen til andre formater som .HTML, .XHTML, .PNG, .JPEG, .PDF, and .SVG.

FreeMind is designed to help you visually organize ideas. You can create maps that consist of ideas placed in nodes that can be connected to other nodes and images. FreeMind is an open source program and is available as a free download.

Programmer, der åbnes MM Filer
Windows
Seavus iMindQ
XMind
MindGenius
Linux
XMind
FreeMind
Android
Seavus iMindQ
Macintosh
Seavus iMindQ
XMind
iOS
Seavus iMindQ

Filtype2NeXtMidas Macro File

Udvikler Technology Management Associates
Kategori Executable Files
Format Text

.MM option nummer 2

Makrofil, der anvendes af NeXtMidas, en MIDAS-signalbehandlingsramme med netværk; indeholder en sekvens af kommandoer, der anvendes til at automatisere processer i NeXtMidas-programmet; kan indeholde procedurer og underrutiner.

Flere oplysninger

Makroer er praktiske at bruge, da de automatiserer lange sekvenser af kommandoer, der udføres ofte. Der er to typer makroer, der anvendes af NeXtMidas. Den ene type er en installeret makro med standardværdier tildelt dens parametre. Denne type kan installeres ved at tilføje den til kommandoordbogen. Den anden type er en brugermakro, som er en uinstalleret makro. Denne type kan ikke have standardparameterværdier tildelt af systemet.

MIDAS står for Multi-user Interactive Development and Analysis System. NeXtMidas er en netværksversion af MIDAS-shell'en, der er skrevet i Java. Den bruges til at manipulere digitaliserede signaler og andre data fra signalindsamlings- og behandlingssystemer. Dens primære funktionsmåde er at reagere på tekstkommandoer, hvilket gør brugen af MM-makrofiler vigtig.

BEMÆRK: NeXtMidas kræver Java 6 eller nyere for at kunne køre.

Programmer, der åbnes MM Filer

Filtype3Objective-C++ Source File

Udvikler N/A
Kategori Developer Files
Format Text

.MM option nummer 3

Kildekodefilen er skrevet i både programmeringssprogene Objective-C og C ++; adskiller sig fra en .M fil, som kun indeholder Objective-C kode; bruges til at inkludere C ++-kode inden for Mac-baserede applikationer.

Programmer, der åbnes MM Filer
Windows
Richardson EditRocket
IDM UltraEdit
Linux
Richardson EditRocket
IDM UltraEdit
Macintosh
Apple Xcode
Richardson EditRocket
IDM UltraEdit

Om MM Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.mm er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Objective-C++ Source File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.