Software : Seavus : Seavus iMindQ

Seavus iMindQ

Udgave
(fra og med 2016-11-10)
6
Perrons
Licens Commercial

Software Review

Hovedfunktioner

  • Opret mind maps, flowcharts, konceptkort og administrer projekter
  • Importer og eksporter data til og fra Outlook og Word
  • Træk og slip emner, ideer, ikoner, billeder, figurer og mønstre
  • Vælg fra en række kortstile

Seavus iMindQ er et program til mindmapping, der bruges til at brainstorme og visualisere idéer. Det hed tidligere DropMind, før det blev iMindQ. Det er tilgængeligt til Windows, OS X, Android og iOS.

Programmet indeholder mindmaps, flowcharts, konceptmaps, projektstyringsværktøjer og whiteboardplads for at hjælpe dig med at brainstorme og visualisere dine idéer mere effektivt. Softwaren giver dig mulighed for at importere data fra programmer, såsom Outlook og Word, og derefter organisere dataene i dit diagram. Du kan også eksportere dit projekt som et billede (.JPG, .SVG eller .PNG), en tekstskitse (.RTF), HTML, en PowerPoint-præsentation (.PPT) eller en .CSV fil.

Softwaren giver dig mulighed for nemt at indsætte emner og idéer via træk-og-slip-funktionalitet og formatere deres stil, tekst, farver osv. via programmets bånd. Programmet har også en række ikoner, billeder, former og mønstre, som kan indsættes i dit projekt. iMindQ tilbyder forskellige kort stilarter, såsom forretning, uddannelse og individuel, som giver dig mulighed for at tilpasse dine mindmaps til den kontekst, du har brug for. På iMindQ's hjemmeside findes der yderligere skabeloner, som du kan downloade.

iMindQ er et kvalitetsprogram, der kan bruges til personlige, uddannelsesmæssige eller forretningsmæssige formål. Det giver en række værktøjer til visualisering af idéer, der gør det til mere end blot et mindmapping-program. Det tager dig videre end brainstormingprocessen og giver dig mulighed for at styre dit projekt også. Disse funktioner og flere gør Seavus iMindQ til et godt valg.

▶ Primær filudvidelse

.dmmx – iMindQ XML Map Bundle

▶ Andre filudvidelser brugt Seavus iMindQ 6

Understøttede filtyper
.DMM iMindQ Mind Map File
.MMAP MindManager Map File
.MM FreeMind Mind Map
.XMIND XMind Workbook File
Yderligere relaterede filformater
.CSV Comma Separated Values File
.DOC Microsoft Word Document
.HTML Hypertext Markup Language File
.JPG JPEG Image
.SVG Scalable Vector Graphics File