Vigtigste : Filudvidelser : .mar Fil

.mar Filudvidelse

Filtype1Mozilla Archive

Udvikler Mozilla
Kategori Misc Files
Format Binary

Hvad er MAR fil?

Applikationsopdateringsfil, der bruges af Mozilla-programmer som Firefox, Thunderbird og SeaMonkey; indeholder filer, der opdaterer programmet til en ny version; køres af Mozilla-opdateringsprogrammet (update.exe i Windows), som følger med Mozilla-softwareinstallationer; lagres i et brugerdefineret filformat, men Mozilla har gjort specifikationen offentligt tilgængelig.

Flere oplysninger

Mozilla-programmer downloader og kører MAR-filer automatisk, så den typiske bruger vil aldrig manuelt åbne en MAR-fil. MAR-filer kan dog bruges til manuelt at opdatere et Mozilla-program uden at åbne det, hvilket kan være nyttigt for systemadministratorer.

Mozilla-udviklingsholdet genererer natlige builds til deres softwareprodukter, der indeholder en MAR-opdateringspakke. Derfor kan brugerne anvende softwareopdateringer med den seneste udgave hver dag.

BEMÆRK: MAR-filer, der er oprettet af Mozilla-teamet, bruger filnavnskonventionen [program]-[version].complete.mar og [program]-[version].parial.mar for komplette og delvise softwareopdateringer.

Programmer, der åbnes MAR Filer
Windows
Mozilla Firefox
Mozilla Thunderbird
Mozilla SeaMonkey
Linux
Mozilla Firefox
Mozilla Thunderbird
Mozilla SeaMonkey
Macintosh
Mozilla Firefox
Mozilla Thunderbird
Mozilla SeaMonkey

Filtype2Microsoft Access Report

Udvikler Microsoft
Kategori Database Files
Format N/A

.MAR option nummer 2

Kortfil oprettet af Microsoft Access, et relationelt databaseprogram til desktopcomputeren; indeholder et link til en rapport i en Access-database; kan oprettes ved at trække et rapportobjekt til skrivebordet og kan åbnes ved at dobbeltklikke på filen.

Programmer, der åbnes MAR Filer
Windows
Microsoft Access

Filtype3Mariner Calc Spreadsheet

Udvikler Mariner Software
Kategori Spreadsheet Files
Format Binary

.MAR option nummer 3

Tabelark oprettet med Mariner Calc, et let regnearksprogram til Mac OS X; indeholder data organiseret i rækker og kolonner; understøtter funktioner, diagrammer, navngivne intervaller, sortering og automatisk summering.

Flere oplysninger

MAR-filer gemmes i et proprietært format, som kun kan åbnes med Mariner Calc.

Programmer, der åbnes MAR Filer

Om MAR Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.mar er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Mariner Calc Spreadsheet, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.