Vigtigste : Filudvidelser : .mb Fil

.mb Filudvidelse

Filtype1Maya Binary Project File

Udvikler Autodesk
Kategori 3D Image Files
Format Binary

Hvad er MB fil?

Projektfil oprettet med Maya, et 3D-modellerings- og animationsprogram; indeholder tredimensionelle modeller, teksturer, lysegenskaber og animationsdata; gemt i et binært format i stedet for det ASCII-tekstformat, der anvendes af Maya .MA filer.

Flere oplysninger

Maya blev oprindeligt udviklet af Alias Wavefront. Virksomheden blev opkøbt af Autodesk i 2006.

Programmer, der åbnes MB Filer
Windows
Autodesk Maya
Linux
Autodesk Maya
Macintosh
Autodesk Maya

Filtype2Kodak EasyShare Data File

Udvikler Kodak
Kategori Misc Files
Format N/A

.MB option nummer 2

Fil genereret af Kodak EasyShare, et program, der bruges til at organisere og dele digitale fotos; indeholder oplysninger, der bruges af programmet til at oprette billedkataloger; bruger altid navnet ebsk.mbb, og er placeret sammen med en anden relateret fil kaldet ebsk.mb.

Flere oplysninger

Hvis EasyShare-softwaren ikke indlæses korrekt ("EasyShare kan ikke køre..." eller en lignende meddelelse), kan brugerne nogle gange løse problemet ved at genopbygge billedkataloget, hvilket kræver manuel sletning af ebsk.mbb og ebsk.mb filerne.

Programmer, der åbnes MB Filer
Macintosh
Kodak EasyShare

Om MB Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.mb er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Kodak EasyShare Data File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.