Vigtigste : Filudvidelser : .ma Fil

.ma Filudvidelse

FiltypeMaya Project File

Udvikler Autodesk
Kategori 3D Image Files
Format Text

.MA option nummer

En MA-fil er et projekt, der er oprettet med Maya, et 3D-modellerings- og animationsprogram. Den indeholder oplysninger, der definerer geometri, belysning, animation og renderingsegenskaber for en 3D-scene. MA-filer gemmes i et ASCII-tekstformat, mens binære Maya-projektfiler bruger filtypenavnet .MB.

Flere oplysninger

MA-filer gemmes i mayaAscii-formatet, hvilket betyder, at de gemmes i ASCII-tekst, og du kan åbne dem i en teksteditor. Dette er nyttigt, hvis du har brug for at redigere dit projekt manuelt på grund af en korrupt fil. En ulempe ved MA-filformatet er, at det kan føre til store filstørrelser, da det i det væsentlige indeholder en lang liste af tekstkommandoer. Et alternativ til at gemme dit projekt som en MA-fil er .MB-filen, som er gemt i mayaBinary-formatet. Denne fil erstatter teksten med numeriske værdier, hvilket reducerer filstørrelsen, men gør den også umulig at redigere med en teksteditor.

NOTAT: Maya blev oprindeligt udviklet af Alias Wavefront. Virksomheden blev opkøbt af Autodesk i 2006.

Programmer, der åbnes MA Filer
Windows
Autodesk Maya
Unity Technologies Unity iPhone
Unity Technologies Unity
Linux
Autodesk Maya
Macintosh
Autodesk Maya
Unity Technologies Unity

Om MA Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.ma er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Maya Project File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.