Vigtigste : Filudvidelser : .mml Fil

.mml Filudvidelse

Filtype1FrameMaker Maker Markup Language File

Udvikler Adobe Systems
Kategori Page Layout Files
Format Text

Hvad er MML fil?

Fil oprettet ved hjælp af Adobe Maker Markup Language (MML); bruges af Adobe FrameMaker, et program, der bruges til at producere og offentliggøre store strukturerede dokumenter; indeholder formateringsinstruktioner for sidelayout, grafik, tekst og andre sideegenskaber.

Flere oplysninger

MML-filer kan importeres til et eksisterende FrameMaker-dokument, eller de kan bruges til at generere et nyt sidelayout. De er gemt i et ASCII tekstformat.

Programmer, der åbnes MML Filer
Windows
Adobe FrameMaker

Filtype2MyMailList & AddressBook File

Udvikler Avanquest Software
Kategori Data Files
Format Binary

.MML option nummer 2

Datafil oprettet af MyMailList & AddressBook, et program, der bruges til at organisere personlige kontaktoplysninger; gemmer et regneark med kontaktpersoner og kan udskrives til strukturerede digitale eller papirudgaveformer i softwaren.

Programmer, der åbnes MML Filer

Filtype3Microsoft Clip Organizer File

Udvikler Microsoft
Kategori Data Files
Format Binary

.MML option nummer 3

Datafil, der bruges af Microsoft Clip Organizer, et program, der bruges til at administrere clip art-billeder, der bruges i Microsoft Office-programmer; gemmer oplysninger om mediekataloget, der bruges af softwaren.

Programmer, der åbnes MML Filer
Windows
Microsoft Office
Macintosh
Microsoft Office

Om MML Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.mml er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Microsoft Clip Organizer File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.