Vigtigste : Filudvidelser : .mbb Fil

.mbb Filudvidelse

Filtype1Kodak EasyShare Data File

Udvikler Kodak
Kategori Misc Files
Format Binary

Hvad er MBB fil?

Fil genereret af Kodak EasyShare, et program, der bruges til at organisere og dele digitale fotos; indeholder oplysninger, der bruges af programmet til at oprette billedkataloger; bruger altid navnet ebsk.mbb, og er placeret sammen med en anden relateret fil kaldet ebsk.mb.

Flere oplysninger

Hvis EasyShare-softwaren ikke indlæses korrekt ("EasyShare kan ikke køre..." eller en lignende meddelelse), kan brugerne nogle gange løse problemet ved at genopbygge billedkataloget, hvilket kræver manuel sletning af ebsk.mbb og ebsk.mb filerne.

Programmer, der åbnes MBB Filer
Macintosh
Kodak EasyShare

Filtype2ManaBook Book File

Udvikler ManaBook Software
Kategori Data Files
Format N/A

.MBB option nummer 2

Fil oprettet af ManaBook, en Microsoft Word add-in, der giver brugerne mulighed for at kombinere flere Word-dokumenter til en enkelt "bog"; indeholder en samling indekserede Word-dokumenter; bruges til at organisere og arkivere et stort antal dokumenter via en enkelt grænseflade.

Flere oplysninger

BEMÆRK: MBB-filer er underlagt de samme begrænsninger som Microsoft Word-filer, f.eks. maksimalt tilladte filstørrelse og maksimalt antal bogmapper. Brugere bør undgå at oprette alt for store bøger.

Programmer, der åbnes MBB Filer
Windows
ManaBook Software ManaBook

Om MBB Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.mbb er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype ManaBook Book File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.