Vigtigste : Filudvidelser : .moti Fil

.moti Filudvidelse

FiltypeApple Motion Title Project Template

Udvikler Apple
Kategori Settings Files
Format N/A

.MOTI option nummer

En MOTI-fil er en projektskabelon, der er oprettet af Apple Motion, et program, der bruges til at skabe motion graphics til videoer. Den indeholder oplysninger om en 2D- eller 3D-titel. MOTI-filer indeholder ikke de faktiske medier, der udgør titlen, men kun henvisninger til medierne.

Flere oplysninger

Apple Motion bruger flere udvidelser til at gemme forskellige projekttyper. Effekter, der oprettes i Motion, gemmes som .MOEF filer, generatorer gemmes som .MOTN filer, og overgange gemmes som .MOTR filer.

Som standard gemmes MOTI-filer i følgende mappe i macOS:

/Users/username/Movies/Motion Templates/Titles/

MOTI-filer er typisk ledsaget af to .PNG thumbnail previews, et .MOV preview af MOTI-titlen og en mediemappe, der gemmer alle de medier, der indgår i projektet.

Apple Motion bruges til at skabe titler, effekter, overgange og generatorer til videoprojekter. Det er designet til at være et ledsageprogram til en videoredigeringsmaskine til at skabe en effekt, titel, overgang, som derefter importeres i videoredigeringsmaskinen. Motion bruges oftest sammen med Final Cut Pro på grund af dets lignende udseende og integration med videoredigeringsenheden.

Programmer, der åbnes MOTI Filer
Macintosh
Apple Motion

Om MOTI Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.moti er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Apple Motion Title Project Template, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.