Vigtigste : Filudvidelser : .mcpack Fil

.mcpack Filudvidelse

FiltypeMinecraft Resource Pack File

Udvikler N/A
Kategori Game Files
Format Zip

.MCPACK option nummer

En MCPACK-fil indeholder ressourcefiler, der ændrer Minecraft (Bedrock Edition), et populært spil til at bygge klodser. Den gemmer flere ressourcefiler, såsom .PNG og .JSON filer komprimeret med ZIP komprimering. MCPACK-filer bruges typisk til at overføre ressourcer mellem Minecraft-brugere.

Flere oplysninger

Ressourcerne, der er gemt i MCPACK-filer, kan bruges til at ændre gameplayet eller Minecraft UI. De kan også tilføje sæsoner til spillet, ændre grafikken, ændre karakterer og optimere grafikken.

Da MCWORLD-filer gemmes i et .ZIP-format, kan de udvides ved hjælp af et Zip-dekomprimeringsværktøj. Du skal blot omdøbe udvidelsen ".mcworld" til ".zip" og bruge et zip-dekomprimeringsprogram til at udvide indholdet. Du kan derefter se indholdet. Nogle zip-programmer omfatter Corel WinZip, 7-Zip, Apple Archive Utility eller ES File Explorer.

Programmer, der åbnes MCPACK Filer

Om MCPACK Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.mcpack er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Minecraft Resource Pack File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.