Vigtigste : Filudvidelser : .mdmp Fil

.mdmp Filudvidelse

FiltypeWindows Minidump

Udvikler Microsoft
Kategori System Files
Format Binary

.MDMP option nummer

En MDMP-fil er en komprimeret datafil, der oprettes af Windows efter en programfejl eller et nedbrud. Den indeholder data, der er "dumpet" fra programmets hukommelsesrum, og som indeholder oplysninger om fejlen, der kan bruges til fejlfinding. MDMP-filer oprettes normalt sammen med en ukomprimeret .HDMP-fil og kan sendes til Microsoft som en del af en fejlrapporteringsproces.

Flere oplysninger

Du kan analysere en MDMP-fil i Microsoft Visual Studio ved at vælge Fil → Open Project, indstille "Files of type" til "Dump Files", vælge MDMP-filen, klikke på Open og derefter køre debuggeren. Debuggeren opretter en simuleret proces, som stopper ved den instruktion, der er ansvarlig for nedbruddet.

NOTAT: MDMP-filer kan også analyseres ved hjælp af WinDbg og WinDmp, et debuggingprogram, der er en del af Microsoft Windows SDK.

Programmer, der åbnes MDMP Filer
Windows
Microsoft Visual Studio
Microsoft WinDbg
Microsoft Windows SDK

Om MDMP Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.mdmp er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Windows Minidump, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.