Vigtigste : Filudvidelser : .mgourmet4 Fil

.mgourmet4 Filudvidelse

FiltypeMacGourmet Deluxe 4 Document

Udvikler Mariner Software
Kategori Data Files
Format Binary

.MGOURMET4 option nummer

Dokument oprettet af MacGourmet Deluxe, et program til organisering af opskrifter og kogebøger; ligner .MGOURMET3-filen; indeholder en opskrift, en madlavningsnote, en indkøbsliste, en vinnote, en ølnote, en ostenote eller en reference.

Flere oplysninger

For at oprette et MGOURMET4-dokument:

  1. Åbn programmet MacGourmet, vælg ikonet Ny øverst til venstre i vinduet eller vælg Fil → Ny, vælg derefter det ønskede dokument, udfyld de relevante oplysninger i vinduet, og klik på Save.
  2. Når du er klar til at eksportere dokumentet, skal du vælge Fil → Eksporter..., navngive filen, vælge placering, vælge "MacGourmet 4" i rullemenuen Format og klikke på Eksporter.
Programmer, der åbnes MGOURMET4 Filer
Macintosh
Mariner MacGourmet Deluxe

Om MGOURMET4 Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.mgourmet4 er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype MacGourmet Deluxe 4 Document, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.