Vigtigste : Filudvidelser : .mpgindex Fil

.mpgindex Filudvidelse

FiltypeAdobe MPEG Index File

Udvikler Adobe Systems
Kategori Video Files
Format Binary

.MPGINDEX option nummer

Video cache oprettet af flere Adobe-produkter, herunder Premiere Pro; gemmer MPEG videodata, der er blevet importeret i programmet; bruger et proprietært format, der hjælper softwaren med at generere forhåndsvisninger hurtigere.

Flere oplysninger

MPGINDEX-filer lagres i cache, når nye videoer importeres. Dette giver Adobe-softwaren en væsentlig forbedring af ydeevnen ved adgang til videoindhold. Der kan dog forekomme en forsinkelse første gang, videodataene lagres i cachen.

BEMÆRK: MPGINDEX-filer oprettes faktisk af Adobe Media Encoder, en softwarekomponent, der er inkluderet i Adobe-programmer som Premiere Pro, After Effects og Encore.

Programmer, der åbnes MPGINDEX Filer
Windows
Adobe After Effects
Adobe Premiere Pro
Macintosh
Adobe After Effects
Adobe Premiere Pro
Adobe Encore CS6

Om MPGINDEX Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.mpgindex er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Adobe MPEG Index File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.