Vigtigste : Filudvidelser : .mix Fil

.mix Filudvidelse

Filtype1Command & Conquer Data File

Udvikler Westwood Studios
Kategori Game Files
Format N/A

Hvad er MIX fil?

Game data file used by the Command & Conquer (C&C) real-time strategy games; may contain game scenarios, movies, music, and sounds; examples of MIX files installed with C&C games include "conquer.mix," "local.mix," "movies.mix," and "music.mix."

Flere oplysninger

Games that use MIX data files include:

  1. Command and Conquer
  2. Command and Conquer Red Alert
  3. Command and Conquer Tiberian Sun
  4. Command and Conquer Red Alert 2
  5. Command and Conquer Renegade
Newer C&C games developed by Electronic Arts (and not Westwood Studios) store game data in .BIG files.
Programmer, der åbnes MIX Filer
Windows
Westwood Studios Command & Conquer games

Filtype23ds Max Motion Mixer File

Udvikler Autodesk
Kategori 3D Image Files
Format N/A

.MIX option nummer 2

Animationsfil oprettet af Motion Mixer-komponenten i 3ds Max-animations- og modelleringsprogrammet; gemmer et mix af flere spor af bevægelsesklip, som gemmes i .BIP- eller .XAF-filer; bruges til at sammensætte flere bevægelser til en enkelt animation.

Flere oplysninger

Motion Mixer mixer gemmer oplysninger, der svarer til strukturen i et lydmix med flere spor. Bevægelsesklip ligner lydklip, da brugerne kan placere klip hvor som helst på tidslinjen og tilføje overgange og effekter.

MIX-filer kan genbruges på tværs af flere forskellige biped-modeller (tofodede modeller). De kan også produceres til et "mixdown", som kan bruges til at korrigere og udjævne unormale eller rystende animationsbevægelser.

Programmer, der åbnes MIX Filer
Windows
Autodesk 3ds Max

Filtype3Microsoft Image Exchange File

Udvikler Microsoft
Kategori Raster Image Files
Format Binary

.MIX option nummer 3

Vektorbillede oprettet af PhotoDraw 2000, et tegneprogram, der er inkluderet i Microsoft Office 2000; understøtter både vektor- og rastergrafik; bruges til lagring af billeder, der kan indgå i Microsoft Office-dokumenter.

Flere oplysninger

MIX-filer blev oprindeligt designet til brug med Microsoft Picture It!, forgængeren til PhotoDraw 2000. Picture It! blev en del af Microsoft Digital Image Suite, som blev afviklet i 2006. Mange af funktionerne i denne suite blev dog inkluderet i styresystemet Windows Vista.

NOTAT: PhotoDraw 2000 blev nedlagt efter version 2.

Programmer, der åbnes MIX Filer
Windows
Microsoft Picture It!
Microsoft Digital Image Pro

Filtype4MotoGP Game File

Udvikler Milestone
Kategori Game Files
Format N/A

.MIX option nummer 4

Gameplay-fil, der bruges af MotoGP, et motorcykel-racerspil; filer indeholder data relateret til spiloplevelsen såsom lydeffekter, motorcykel-, bane- og kørerdata; bruges af alle PC-udgaver af MotoGP.

Flere oplysninger

MotoGP er det officielle videospil om Grand Prix-motorcykelvejrløb. Det indeholder kørere, hold, karrieretilstand og multiplayertilstand. Det er tilgængeligt til flere spilplatforme, herunder PlayStation 3, Xbox 360, PlayStation Vita og PC.

NOTAT: Climax Racing udviklede først MotoGP og blev opkøbt af Buena Vista Studios i 2006 og omdøbt til Black Rock Studio. Climax Racing/Black Rock Studio udviklede de første 5 MotoGP-spil frem til MotoGP 07 til PC-platformen. Milestone udviklede det seneste spil, MotoGP 13.

Fælles MIX Filnavne

Bikes.mix - Fil indeholder data til cykeludseende.

Rider.mix - Fil indeholder data til rytterudseende.

Programmer, der åbnes MIX Filer

Om MIX Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.mix er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype MotoGP Game File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.